Fokus

Fokus

 

Skelmose sætter fokus på ....

 

Skelmose og Uglvig samler tropperne

Vi har valgt at vores brand og navn er Skelmose, som nu på 30. år er kendt for at rekruttere direktører, ledere og specialister. Formålet med at samle tropperne er at optimere kundernes oplevelse af vores rekruttering baseret på FAGLIGHED – GRUNDIGHED – TRYGHED.

 

Læs hele artiklen

 

Stress-spotting - den nye ledelsesdisciplin

Kan medarbejderne følge med i en udvikling, hvor kravene til forandring og nye innovative tiltag konstant vælter ned over dem? Fra kunderne, fra konkurrenterne eller fra bestyrelsen?

 

 

Læs hele artiklen

 

Skelmoses privatlivspolitik er nu klar

Den nye europæiske persondataforordning træder i kraft d. 25. maj 2018 og stiller krav om, at vi aktivt informerer om vores håndtering af persondata. Det gør vi nu i Skelmoses Privatlivspolitik.

 

 

Vi er forskellige - og heldigvis for det

Det er vigtigt at persontype og job harmonerer. Trivsel er, at have et job, som matcher ens persontype. Nogen er innovative, kreative, igangsættende, minded for alt nyt - andre er forbeholdne og forsigtige. De holder fast i det kendte. Vi er forskellige - og heldigvis for det ....

 

Læs hele artiklen

 

Hvad kunne få dig til at skifte job?

Når vi spørger om, hvad der for den enkelte kandidat er ”et bedre tilbud” møder vi i stigende grad de faktorer, som indgår i en work-life balance vurdering. Først og fremmest en større fleksibilitet mellem arbejde, fritid og familie.

 

Læs hele artiklen

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS

Copyright @ All Rights Reserved