Fokus

 

Vi er forskellige - og heldigvis for det

Det er vigtigt at persontype og job harmonerer. Trivsel er, at have et job, som matcher ens persontype. Nogen er innovative, kreative, igangsættende, minded for alt nyt - andre er forbeholdne og forsigtige. De holder fast i det kendte. Vi er forskellige - og heldigvis for det ....

 

Læs hele artiklen

Fokus

 

Skelmose sætter fokus på ....

 

Den lige vej til nye medarbejdere

Der er inden for mange områder begyndende ”flaskehalsproblemer” omkring rekruttering af forskellige typer af medarbejdere Derfor kan det være særdeles ressourcekrævende at finde de rette kandidater. Kan du selv løfte opgaven, eller vil du gerne have hjælp hertil?

 

Læs hele artiklen

 

Skelmose udvider med partner i Stavanger

Samarbejdet giver nye muligheder for både norske og danske virksomheder og kandidater. Vi ser meget frem til samarbejdet og de synergier, der kan ligge i norsk-dansk grænseoverskridende rekruttering – en rekruttering der kan gå begge veje; fra Norge til Danmark og omvendt.

 

Læs hele artiklen

 

Skelmoses privatlivspolitik er nu klar

Den nye europæiske persondataforordning træder i kraft d. 25. maj 2018 og stiller krav om, at vi aktivt informerer om vores håndtering af persondata. Det gør vi nu i Skelmoses Privatlivspolitik.

 

 

Boost din karriere

De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt situationer, hvor de overvejer deres nuværende arbejde, hvad de vil i fremtiden mv. Nogle føler måske, at de er gået i stå og mangler hjælp for at komme videre. Går du også med tanker om dine fremtidsmuligheder?

 

Læs hele artiklen

 

Stor mangel på kvalificerede medarbejdere

Situationen er alvorlig, og mange virksomheder oplever i dag, at det er blevet mere end vanskeligt at

tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Det kan få alvorlige følger for både den enkelte virksomhed og for Danmark generelt.

 

Læs hele artiklen

 

Hvad kunne få dig til at skifte job?

Når vi spørger om, hvad der for den enkelte kandidat er ”et bedre tilbud” møder vi i stigende grad de faktorer, som indgår i en work-life balance vurdering. Først og fremmest en større fleksibilitet mellem arbejde, fritid og familie.

 

Læs hele artiklen

 

Rekruttering fra udlandet - er I klar?

For udenlandske medarbejdere, der kommer fra en kultur, som er væsentlig forskellig fra dansk kultur og arbejdskultur, kan omstillingen til en dansk arbejdsplads være vanskelig. Og det kan have vital betydning for virksomheden, at medarbejderen og dennes familie trives.

 

Læs hele artiklen

 

Skelmose og Uglvig samler tropperne

Vi har valgt at vores brand og navn er Skelmose, som nu på 30. år er kendt for at rekruttere direktører, ledere og specialister. Formålet med at samle tropperne er at optimere kundernes oplevelse af vores rekruttering baseret på FAGLIGHED – GRUNDIGHED – TRYGHED.

 

Læs hele artiklen

 

Stress-spotting - den nye ledelsesdisciplin

Kan medarbejderne følge med i en udvikling, hvor kravene til forandring og nye innovative tiltag konstant vælter ned over dem? Fra kunderne, fra konkurrenterne eller fra bestyrelsen?

 

 

Læs hele artiklen

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS