Samarbejdsaftale med jobmuligheder


Ny spændende samarbejdsaftale med jobmuligheder


CS electric A/S og Skelmose har indledt samarbejde med henblik på at styrke rekrutteringen af fremtidens medarbejdere til CS electric.


CS electric hjælper industrien med at producere smartere og mere effektivt. Virksomheden har igennem mere end 40 år, specialiseret sig i automations- og el-tekniske løsninger, med hovedfokus på markedssegmenterne Marine, Energi samt den øvrige Industri. 


Virksomheden arbejder inden for tre forretningsområder:

 

  • Service – Vedligehold, installation og idriftsættelse af udstyr og systemer
  • Solution – Projektledelse, design og produktion af styringssystemer
  • Trading – Salg af komponenter og udstyr fra førende producenter


Michael L. Madsen, CS electric A/S udtaler:


”Hos CS electric går vi en spændende fremtid i møde. Vi er i den fantastiske situation, at vi på den ene side oplever stor interesse fra vores markeder, samtidig med at vi arbejder ihærdigt på at konsolidere og digitalisere virksomheden. Vi ser fremadrettet et stigende behov for at styrke holdet, samt vores evne til at rekruttere de rigtige mennesker og kompetencer. Da sidstnævnte ikke ligger inden for vores kernekompetencer, har vi valgt at indgå samarbejde med Skemose, som vi tror på kan styrke vores rekrutteringsproces og dermed tilsikre at de rigtige mennesker kommer med på fremtidens team CS electric.”


Hvis du er interesseret i at høre nærmere om jobmulighederne hos CS electric A/S, kan du kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, eller følge opslag på siden her eller på LinkedIn.Skelmose, januar 2019
Læs også:


Er fremtidens rekruttering elektronisk?

Elektroniske systemer til rekruttering fremhæves som en nem løsning, Men er det nu også det optimale for dig og din virksomhed?


Læs hele artiklen


Deleøkonomiens indtog på arbejdsmarkedet?

En voksende trend i samfundet i dag er alle mulige former for deleøkonomi. Kan denne trend også omfatte arbejdsmarkedet?


Læs hele artiklen


Professionel research

Kan du selv sælge ideen til potentielle kandidater om, at de skal søge en stilling hos dig eller din virksomhed?


Læs hele artiklenSkelmose indtager Fyn

Skelmose har fået endnu en spændende og meget kompetent centralt placeret partner og rådgiver – Bjarne Dahl.


Læs hele artiklenDen lige vej til nye medarbejdere

Der er inden for mange områder begyndende ”flaskehalsproblemer” ved rekruttering. Kan du selv løfte opgaven, eller vil du have hjælp?


Læs hele artiklen


Boost din karriere

De fleste overvejer på et eller andet tidspunkt deres arbejde, fremtiden m.v. Går du også med tanker om dine fremtidsmuligheder?


Læs hele artiklen


Læs øvrige fokusartikler

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS