Skelmoses nye privatlivspolitik

 

Skelmoses privatlivspolitik er nu klar

 

Rekruttering kræver diskretion

 

GDPR – den nye europæiske persondataforordning – træder i kraft d. 25. maj 2018 og stiller krav om, at vi aktivt informerer om vores håndtering af persondata. Det gør vi nu i Skelmoses Privatlivspolitik, som kan ses her på vores hjemmeside.

 

Skelmose har siden 1988 haft rekruttering med vægt på tekniske ledere og specialister som sit primære forretningsområde. Det har altid været en del af vores DNA at udvise diskretion, fortrolighed og hensyn og dermed at håndtere persondata med rettidig omhu. Det vil vi fortsat gøre inden for rammerne af den gældende persondatalovgivning.

 

Den nye og strammere lovgivning giver nogle udfordringer for vores branche, når vi løser opgaver for vores kunder, som ønsker at være meget påpasselige med, at vi ikke headhunter fra deres kunder eller andre samarbejdspartnere. Eller når vi arbejder meget tæt sammen med vores kunders HR-funktion, ledelse eller bestyrelse. Vi har derfor valgt at spørge Datatilsynet om en konkret fortolkning af loven i udredningen af, hvordan vi må agere efter 25. maj for at arbejde så diskret som muligt.

 

Privatlivspolitikken indarbejdes også i vores generelle forretningsbetingelser med en klarere præcisering og henvisning til GDPR. Der er dog mest tale om sproglige tilpasninger, da vi allerede har formuleringer, som overholder de nye regler.

 

Skelmose Consulting, maj 2018

 

 

Den europæiske persondataforordning:

Den 25. maj 2018 træder en ny europæisk persondataforordning i kraft; The General Data Protection Regulation (GDPR). Den vil gælde for alle virksomheder og organisationer, som sælger varer og ydelser og opbevarer personlige data om borgere i Europa.

 

Den giver borgerne større kontrol over deres personlige data og sikkerhed for, at deres information beskyttes.

 

Personlige data er enhver form for information relateret til en person såsom navn, billede, telefon, emailadresse, bankoplysninger, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation, helbredsinformation, IP-adresser mm..

 

-----------------------------

 

Læs også:

 

Skelmose og Uglvig samler tropperne

Formålet er at optimere kundernes oplevelse af vores rekruttering baseret på FAGLIGHED – GRUNDIGHED – TRYGHED.

 

 

Hvad kunne få dig til at skifte job?

Når vi spørger om, hvad der for den enkelte kandidat er ”et bedre tilbud” møder vi i stigende grad de faktorer, som indgår i en work-life balance vurdering. Først og fremmest en større fleksibilitet mellem arbejde, fritid og familie.

 

 

Stress-spotting - den nye ledelsesdisciplin

Kan medarbejderne følge med i en udvikling, hvor kravene til forandring og nye innovative tiltag konstant vælter ned over dem? Fra kunderne, fra konkurrenterne eller fra bestyrelsen?

 

 

Vi er forskellige - og heldigvis for det

Det er vigtigt at persontype og job harmonerer. Trivsel er, at have et job, som matcher ens persontype. Nogen er innovative, kreative, igangsættende, minded for alt nyt - andre er forbeholdne og forsigtige. De holder fast i det kendte. Vi er forskellige - og heldigvis for det ...

 

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS

Copyright @ All Rights Reserved