Skelmoses nye privatlivspolitik


Skelmoses privatlivspolitik er nu klar


Rekruttering kræver diskretion


GDPR – den nye europæiske persondataforordning – træder i kraft d. 25. maj 2018 og stiller krav om, at vi aktivt informerer om vores håndtering af persondata. Det gør vi nu i Skelmoses Privatlivspolitik, som kan ses her på vores hjemmeside


Skelmose har siden 1988 haft rekruttering med vægt på tekniske ledere og specialister som sit primære forretningsområde. Det har altid været en del af vores DNA at udvise diskretion, fortrolighed og hensyn og dermed at håndtere persondata med rettidig omhu. Det vil vi fortsat gøre inden for rammerne af den gældende persondatalovgivning.


Den nye og strammere lovgivning giver nogle udfordringer for vores branche, når vi løser opgaver for vores kunder, som ønsker at være meget påpasselige med, at vi ikke headhunter fra deres kunder eller andre samarbejdspartnere. Eller når vi arbejder meget tæt sammen med vores kunders HR-funktion, ledelse eller bestyrelse. Vi har derfor valgt at spørge Datatilsynet om en konkret fortolkning af loven i udredningen af, hvordan vi må agere efter 25. maj for at arbejde så diskret som muligt.


Privatlivspolitikken indarbejdes også i vores generelle forretningsbetingelser med en klarere præcisering og henvisning til GDPR. Der er dog mest tale om sproglige tilpasninger, da vi allerede har formuleringer, som overholder de nye regler.


Skelmose, maj 2018



Den europæiske persondataforordning:

Den 25. maj 2018 træder en ny europæisk persondataforordning i kraft; The General Data Protection Regulation (GDPR). Den vil gælde for alle virksomheder og organisationer, som sælger varer og ydelser og opbevarer personlige data om borgere i Europa.


Den giver borgerne større kontrol over deres personlige data og sikkerhed for, at deres information beskyttes.


Personlige data er enhver form for information relateret til en person såsom navn, billede, telefon, emailadresse, bankoplysninger, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation, helbredsinformation, IP-adresser mm..


-----------------------------


Læs også:


Deleøkonomiens indtog på arbejdsmarkedet?

En voksende trend i samfundet i dag er alle mulige former for deleøkonomi. Kan denne trend også omfatte arbejdsmarkedet?


Læs hele artiklen


Professionel research

Kan du selv sælge ideen til potentielle kandidater om, at de skal søge en stilling hos dig eller din virksomhed?


Læs hele artiklen



Ny spændende samarbejdsaftale

CS electric A/S og Skelmose har indledt et samarbejde med henblik på at styrke rekrutteringen af fremtidens medarbejdere.


Læs hele artiklen


Skelmose indtager Fyn

Skelmose har fået endnu en spændende og meget kompetent centralt placeret partner og rådgiver – Bjarne Dahl.


Læs hele artiklen



Den lige vej til nye medarbejdere

Der er inden for mange områder begyndende ”flaskehalsproblemer” ved rekruttering. Kan du selv løfte opgaven, eller vil du have hjælp?


Læs hele artiklen


Boost din karriere

De fleste overvejer på et eller andet tidspunkt deres arbejde, fremtiden m.v. Går du også med tanker om dine fremtidsmuligheder?


Læs hele artiklen


Læs øvrige fokusartikler


Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS