Skelmoses nye privatlivspolitik

 

Skelmoses privatlivspolitik er nu klar

 

Rekruttering kræver diskretion

 

GDPR – den nye europæiske persondataforordning – træder i kraft d. 25. maj 2018 og stiller krav om, at vi aktivt informerer om vores håndtering af persondata. Det gør vi nu i Skelmoses Privatlivspolitik, som kan ses her på vores hjemmeside.

 

Skelmose har siden 1988 haft rekruttering med vægt på tekniske ledere og specialister som sit primære forretningsområde. Det har altid været en del af vores DNA at udvise diskretion, fortrolighed og hensyn og dermed at håndtere persondata med rettidig omhu. Det vil vi fortsat gøre inden for rammerne af den gældende persondatalovgivning.

 

Den nye og strammere lovgivning giver nogle udfordringer for vores branche, når vi løser opgaver for vores kunder, som ønsker at være meget påpasselige med, at vi ikke headhunter fra deres kunder eller andre samarbejdspartnere. Eller når vi arbejder meget tæt sammen med vores kunders HR-funktion, ledelse eller bestyrelse. Vi har derfor valgt at spørge Datatilsynet om en konkret fortolkning af loven i udredningen af, hvordan vi må agere efter 25. maj for at arbejde så diskret som muligt.

 

Privatlivspolitikken indarbejdes også i vores generelle forretningsbetingelser med en klarere præcisering og henvisning til GDPR. Der er dog mest tale om sproglige tilpasninger, da vi allerede har formuleringer, som overholder de nye regler.

 

Skelmose, maj 2018

 

 

Den europæiske persondataforordning:

Den 25. maj 2018 træder en ny europæisk persondataforordning i kraft; The General Data Protection Regulation (GDPR). Den vil gælde for alle virksomheder og organisationer, som sælger varer og ydelser og opbevarer personlige data om borgere i Europa.

 

Den giver borgerne større kontrol over deres personlige data og sikkerhed for, at deres information beskyttes.

 

Personlige data er enhver form for information relateret til en person såsom navn, billede, telefon, emailadresse, bankoplysninger, opslag på sociale medier, oplysninger om lokation, helbredsinformation, IP-adresser mm..

 

-----------------------------

 

Læs også:

 

Professionel research

Kan du selv sælge ideen til potentielle kandidater om, at de skal søge en stilling hos dig eller din virksomhed?

 

 

Ny spændende samarbejdsaftale

CS electric A/S og Skelmose har indledt et samarbejde med henblik på at styrke rekrutteringen af fremtidens medarbejdere.

 

 

Skelmose indtager Fyn

Skelmose har fået endnu en spændende og meget kompetent centralt placeret partner og rådgiver – Bjarne Dahl.

 

 

Den lige vej til nye medarbejdere

Der er inden for mange områder begyndende ”flaskehalsproblemer” ved rekruttering. Kan du selv løfte opgaven, eller vil du have hjælp?

 

 

Boost din karriere

De fleste overvejer på et eller andet tidspunkt deres arbejde, fremtiden m.v. Går du også med tanker om dine fremtidsmuligheder?

 

 

Rekruttering fra udlandet - er I klar?

Der er mange forhold, som bør overvejes, tages højde for og gøres før, under og efter man rekrutterer en medarbejder fra udlandet.

 

Copyright @ All Rights Reserved

Skelmose ApS

Faglighed - Grundighed - Tryghed