Uglvig og Skelmose samler tropperne

 

Uglvig og Skelmose samler tropperne i et selskab - Skelmose

 

Rekruttering af direktører, ledere og specialister inden for alle funktionsområder

 

Vi har valgt at vores brand og navn er Skelmose, som nu på 30. år især er kendt for at rekruttere direktører, ledere og specialister til industrien og byggebranchen.

 

Formålet med at samle tropperne, er at optimere kundernes oplevelse af vores rekruttering baseret på FAGLIGHED – GRUNDIGHED – TRYGHED. Netop FAGLIGHEDEN i, at vi som headhuntere og rekrutteringskonsulenter har et indgående kendskab til de stillingstyper, som vi arbejder med og rådgiver om, har været basis for opdelingen i de 2 selskaber.

 

Vi headhunter årligt 10-15 direktører/chefer, 10-15 bygningsingeniører og 5-10 økonomichefer, hvilket giver en faglighed for at vurdere kandidaterne, så de matcher kundens behov og ønsker, fordi vi hvert år interviewer 50-75 kandidater til den type jobs.

 

Det giver os det knowhow og den GRUNDIGHED, som er til fordel for vores kunder, og en TRYGHED om de kandidater, vi anbefaler.

 

Det tror vi stadig på.

 

Specialiseringen ligger jo hos de partnere, som arbejder med bestemte stillingstyper og opbygger faglighed og erfaring i bestemte brancher. Den er personrelateret. Da vi stadig er de samme personer, men nu i ét selskab, Skelmose, tror vi på, at vi styrker dette ved at samle tropperne.

 

Erfaringerne fra Uglvig (siden 2008) med andre brancher i både den private og offentlige sektor, samt jobs inden for økonomi, IT, HR m.v. sammenholdt med Skelmoses erfaringer fra industrien og byggebranchen vil give en synergi og betyde, at vi nu stærkere og mere kompetent kan løse rekrutteringsbehovet af direktører, ledere og specialister inden for alle funktionsområder.

 

Kontakt Aksel Jensen på 4084 0133 eller Kim Frandsen på 6014 8043 for en snak herom - og få rekruttering baseret på FAGLIGHED – GRUNDIGHED - TRYGHED

 

Skelmose, juni 2018

 

 

 

Læs også:

 

Professionel research

Kan du selv sælge ideen til potentielle kandidater om, at de skal søge en stilling hos dig eller din virksomhed?

 

 

Ny spændende samarbejdsaftale

CS electric A/S og Skelmose har indledt et samarbejde med henblik på at styrke rekrutteringen af fremtidens medarbejdere.

 

 

Skelmose indtager Fyn

Skelmose har fået endnu en spændende og meget kompetent centralt placeret partner og rådgiver – Bjarne Dahl.

 

 

Den lige vej til nye medarbejdere

Der er inden for mange områder begyndende ”flaskehalsproblemer” ved rekruttering. Kan du selv løfte opgaven, eller vil du have hjælp?

 

 

Boost din karriere

De fleste overvejer på et eller andet tidspunkt deres arbejde, fremtiden m.v. Går du også med tanker om dine fremtidsmuligheder?

 

 

Rekruttering fra udlandet - er I klar?

Der er mange forhold, som bør overvejes, tages højde for og gøres før, under og efter man rekrutterer en medarbejder fra udlandet.

 

Copyright @ All Rights Reserved

Skelmose ApS

Faglighed - Grundighed - Tryghed