Ledige stillinger

Ledige stillinger

 

Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.

 

Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister

 

Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.

 

Lederstillinger:

 

Udviklingschef til Valsemøllen i Esbjerg

Kreativ, ambitiøs og resultatorienteret udviklingschef søges. Du får spændende opgaver med at udvikle brødprodukter, samt morgenmadsprodukter og plantebaserede koncepter.

 

Speditionschef søges til H. P. Therkelsen

Er du analytisk og har erfaring med transport og logistik? H. P. Therkelsen søger en ny speditionschef, der får det overordnede ansvar for speditionsafdelingen og vil indgå i ledergruppen.

 

Entreprisechef til Danhaus på Sjælland

Er du en erfaren entreprisechef? - hvis ja, så bliv en del af Danhaus’ succes fra første dag. Du får ansvaret for Danhaus' byggeri på Sjælland og for den planlægning, styring og koordinering, der følger med.

 

Produktionschef til Syddanmark

Stor produktionsvirksomhed i Syddanmark søger produktionschef.

 

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Driftschef til Nordjylland

Større virksomhed i Nordjylland søger driftschef.

 

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Økonomichef til Danhaus

Du er økonomichef i dag, men har lyst til nye udfordringer – til at være en del af en succesfuld og dynamisk virksomhed, hvor du sidder med ved beslutningsbordet. Ja? Så er du den økonomichef, som Danhaus søger.

 

Se jobannoncen

 

Supply Chain Manager

Har du erfaring med logistik? Hurtigt voksende handelsvirksomhed i Syddanmark søges en handlekraftig og beslutningsdygtig leder, som kan tage sig af indkøb og leverandørkontakt samt drift af lager og logistik.

 

Daglig leder og partner til Viika, Sjælland

Har du teknisk viden om byggeri og erfaring med byggeledelse? Ambitiøs, diplomatisk og udviklingsorienteret daglig leder og partner søges til tagdækkervirksomheden Viika A/S, Sjælland.

 

 

Elteknisk- og produktionschef

Større midtjysk virksomhed søger elteknisk- og produktionshcef til elteknik og montage.

 

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Sales Manager til Kemppi

Er du udadvendt med et stort drive og har gode lederegenskaber? Har du erfaring med projektsalg, BtB-salg og komplicerede teknologiske produkter? Så er du måske Kemppis nye sales manager.

 

Tid til at overveje... projektleder/projektchef

Du søger egentligt ikke job. Det ved vi godt. Du sidder godt, hvor du sidder nu. Men kan du huske glæden ved at sætte ting i gang. Være midt i beslutningerne, styre, løse og fejre sammen med kollegaer, der tænker ligesom dig? .

 

Salgsleder til Trekantområdet

Er du proaktiv og vedholdende med et højt energiniveau? Vi søger en erfaren internationalt orienteret salgsleder til en agentur- og handelsvirksomhed. Du får det overordnede ansvar for ordrer, indkøb og lager.

 

Salgschef/medejer

Mindre virksomhed i Trekantsområdet søger salgschef/medejer.

 

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Specialister:

 

Indkøber til Sydjylland

Produktionsvirksomhed i Sydjylland søger indkøber.

 

Kontakt Kim Frandsen for mere information.

 

Area Sales Manager til Sjælland/Fyn

Er du vedholdende, serviceminded og kan formidle teknisk viden? NORD Drivesystems A/S søger en erfaren Area Sales Manager til opsøgende salg til nye og nuværende kunder på Sjælland/Fyn.

 

Salgskoordinator søges

Lammhults Biblioteksdesign A/S søger en engageret salgskoordinator til deres salgsteam i Holsted. Dine primære opgaver bliver bl.a. tilbuds- og ordreregistrering samt projektkoordinering.

 

 

Key Account Manager

Jysk virksomhed søger Key Account Manager. Vedkommende bliver ansvarlig for salget i Danmark.

 

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Boligforeningsspecialist

Har du indgående kendskab til den almene sektor og stor erfaring med at udarbejde helhedsplaner? INGENIØR'NE søger en boligforeningsekspert til bl.a. opsøgende salg og ansøgning af støttede midler hos Landsbyggefonden.

 

 

Regional Sales Manager til Kemppi

Er du udadvendt, har erfaring med projektsalg og er teknisk skarp? Så er du måske Kemppis nye regional sales manager, der får ansvaret for salget af Kemppis produkter i enten Midt- og Nordjylland eller på Sjælland.

 

Se jobannoncen

 

Tid til at overveje... byggeleder

Kan du huske glæden ved at sætte ting i gang? Være midt i beslutningerne? Glæden ved at få nye ideer over et spil bordfodbold med John? Hvis du stadig har den gnist, er INGENIØR’NE stedet for dig.

 

Salgskonsulent

Mindre midtjysk virksomhed søger salgskonsulent.

 

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Specialister:

 

Tavlebygger til Esbjerg

CS electric har travlt i produktionen og ønsker at styrke teamet i forbindelse med produktion af styretavler. De søger derfor en erfaren tavlebygger, der skal opbygge specialdesignede styretavler på eget værksted i Esbjerg.

 

 

Projektleder til Dansk Polyglas

Har du erfaring med projektledelse og produktudvikling inden for kompositter/glasfiber? Så er du måske Dansk Polyglas’ nye projektleder – et bredt job, hvor du får tæt kontakt med kunder, salg, teknik, udvikling og produktion.

 

 

Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.

 

Se jobannoncen

 

Sælger

Større midtjysk virksomhed søger sælger til salg i Danmark.

 

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Elektriker til Århus

Elektriker søges til installationsforretning syd for Århus. Primære arbejdsopgaver er elinstallationer i nye huse; sekundært hjælp i spjældafdelingen. Du kan arbejde både selvstændig og i team, er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld.

 

Kontakt Kim Frandsen for mere information.

 

 

Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.

 

Kontakt Kim Frandsen for mere information.

 

 

Revisorer søges til Jylland og København

Revisorer søges til revisionsselskab med kontorer i Syd- og Midtjylland samt København.

 

Kontakt Kim Frandsen for mere information.

 

 

Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel?

 

Copyright @ All Rights Reserved

Skelmose ApS

Faglighed - Grundighed - Tryghed