Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Produktionsleder til Ferrum A/S

Tør du lade dit lederskab udfordres af stærke faglige kompetencer, vækstambitioner og meget krævende internationalt orienterede kunder? Ferrum A/S søger en erfaren produktionsleder.


Se jobannoncen


Director of engineering and R&D

Caljan Rite-Hite tilbyder en attraktiv og udviklende lederstilling som Director of Engineering and R&D for deres Conveyor-division. Du får ansvaret for videreudviklingen af Conveyor-programmet.


Se jobannoncen


Økonomichef med controller-gen

Brænder du for økonomisk rapportering og controlling i en moderne virksomhed? LogiCon Nordic søger en erfaren økonomichef, som får ansvaret for både virksomhedens økonomi- og HR-funktion.


Se jobannoncen


Økonomichef til CB Auto Ribe

Har du styr på tallene og kan se hvor skoen trykker? CB Auto Ribe søger en dygtig økonomichef, som kan styre økonomifunktionen og tage del i den daglige ledelse. Du får ansvaret for økonomifunktionen og IT.


Se jobannoncen


Produktionsleder til fødevarevirksomhed

Dygtig og ambitiøs produktionsleder søges til førende sydvestjysk fødevarevirksomhed. Er du klar til at overtage ansvaret for et effektivt pakkeri og tilhørende færdigvarelager?


Se jobannoncen


Produktionsleder til Dansk Polyglas

Iderig og hands-on produktionsleder søges. Er du en udpræget teknisk problemløser og erfaren produktionsleder? Så er du måske Dansk Polyglas’ nye produktionsleder.


Se jobannoncen


Fabrikschef

Fabrikschef søges til Sydvestjylland.

Hold øje med hjemmesiden. Mere information følger.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Konstruktionschef til PE-Redskaber A/S

Er du ”spillende træner” - en maskiningeniør med flair for ledelse? Kan du lede større projekter og drive udviklings- og mekaniske konstruktionsprocesser? Så er du måske den konstruktionschef, som PE-Redskaber søger.


Se jobannoncen


Fabrikschef

Fabrikschef søges til Østjylland.

Hold øje med hjemmesiden. Mere information følger.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Entreprisechef til Danhaus på Sjælland

Er du en erfaren entreprisechef? - hvis ja, så bliv en del af Danhaus’ succes fra første dag. Du får ansvaret for Danhaus' byggeri på Sjælland og for den planlægning, styring og koordinering, der følger med.


Se jobannoncen


  Specialister:


Junge Byg søger byggeledere

Har du overblik, ordenssans og er god til at koordinere? Og har du erfaring fra en lignende stilling som bygge- eller entrepriseleder fra byggebranchen? Junge Byg søger to byggeledere til totalentrepriser.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Servicetekniker til Kiefel

Er du serviceminded og kan formidle teknisk viden? Erfaren servicetekniker søges til Kiefel. Det bliver din opgave at løse opgaver i forbindelse med levering, servicering, uddannelse og fejlfinding hos Kiefels kunder.


Se jobannoncen


Produktionscontroller til Rosborg-koncernen

Er du Excel-hajen der brænder for driftsanalyser og har ambitioner om noget mere i den økonomiske verden? Vi  søger en medarbejder, der kan stå for den løbende registrering samt driftsopfølgning.


Se jobannoncen


Sælger af velfærdsteknologi

Har du gåpåmod og kendskab til offentlige virksomheder? Har du erfaring med salg inden for helseområdet eller it-branchen? Så er du måske Medema’s nye sælger af velfærdsteknologi.


Se jobannoncen


Intern teknisk salgsingeniør

NORD Drivesystems søger en alsidig intern teknisk salgsingeniør, der i samarbejde med den øvrige salgsorganisation skal afdække og udnytte markedspotentialet hos nuværende og potentielle kunder.


Se jobannoncen


Senior electrical engineer

Har du en solid teknisk baggrund inden for automation kombineret med hands-on erfaring? Vi søger en senior electrical engineer til en større virksomhed i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Key Account Manager søges til Blika

Er du relationsskabende, nysgerrig og proaktiv? Har du erfaring med salg inden for byggebranchen, industrien og den offentlige sektor? Så er du måske Blikas nye Key Account Manager.


Se jobannoncen


Trading Manager til CS electric

Kan du rådgive om el-tekniske løsninger? Så er du måske den Trading Manager, CS electric søger. Du kommer til at arbejde inden for marine, industri og energisektoren, og rådgive kunderne om den bedste løsning for netop dem.


Se jobannoncen


Kan du regne den ud?

Bliv beregner/sagsbehandler hos Danhaus. Er du skarp til at regne, har tegningsforståelse og erfaring fra byggebranchen? Du får til opgave at beregne og udtage mængder på Danhaus' byggesæt til det tyske marked.


Se jobannoncen


Servicetekniker - marine

Har du erfaring med det maritime segment og et godt kendskab til PLC og HMI? CS electric søger en dygtig servicetekniker til at udføre serviceopgaver og projekter på tankskibe og andre fartøjer i hele verden.


Se jobannoncen


  Specialister:


Tavlebygger til Esbjerg

CS electric har travlt i produktionen og ønsker at styrke teamet i forbindelse med produktion af styretavler. De søger derfor en erfaren tavlebygger, der skal opbygge specialdesignede styretavler på eget værksted i Esbjerg.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Elektriker til Århus

Elektriker søges til installationsforretning syd for Århus. Primære arbejdsopgaver er elinstallationer i nye huse; sekundært hjælp i spjældafdelingen. Du kan arbejde både selvstændig og i team, er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Sales Manager - robotic

Kan du levere værdi til CS electrics kunder igennem skræddersyede teknologiløsninger, så er du den Sales Manager, vi søger. Du bliver ansvarlig for planlægning og eksekvering af salgsaktiviteter inden for robotteknologi.


Se jobannoncen


PTA-elev søges til Danhaus

Er du i gang med en uddannelse og leder efter en elevplads i en PTA-afdeling? Danhaus søger en PTA-elev, der kan starte hurtigst muligt. Er det dig?


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Revisorer søges til Jylland og København

Revisorer søges til revisionsselskab med kontorer i Syd- og Midtjylland samt København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Salgskonsulent

Mindre midtjysk virksomhed søger salgskonsulent.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Senior servicetekniker til CS electric

CS electric søger en senior servicetekniker til integrering, service og optimering af automationsløsninger om bord på tankskibe og andre fartøjer i hele verden. Såsom eltavler, PLC-programmering, frekvensomformere mm.


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS