Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


HSEQ-chef til SKY-LIGHT

Evner du at tænke nye løsninger og gå nye veje? Vi søger en dedikeret HSEQ-chef, der kan sikre, at SKY-LIGHT når deres mål inden for sundhed, kvalitet, sikkerhed og miljø (herunder arbejdsmiljø).


Se jobannoncen


Produktionsleder til MedicoPack A/S

Har du teknisk indsigt og erfaring med high risc-produktion? Har du været ansat i pharma- eller fødevareindustrien? MedicoPacks søger en erfaren produktionsleder til ledelse af pakkefunktionen.


Se jobannoncen


Entreprisechef til Danhaus på Sjælland

Er du en erfaren entreprisechef? - hvis ja, så bliv en del af Danhaus’ succes fra første dag. Du får ansvaret for Danhaus' byggeri på Sjælland og for den planlægning, styring og koordinering, der følger med.


Se jobannoncen


Produktionschef til Syddanmark

Stor produktionsvirksomhed i Syddanmark søger produktionschef.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Sales Manager til Kemppi

Er du udadvendt med et stort drive og har gode lederegenskaber? Har du erfaring med projektsalg, BtB-salg og komplicerede teknologiske produkter? Så er du måske Kemppis nye sales manager.


Se jobannoncen


Tid til at overveje... projektleder/projektchef

Du søger egentligt ikke job. Det ved vi godt. Du sidder godt, hvor du sidder nu. Men kan du huske glæden ved at sætte ting i gang. Være midt i beslutningerne, styre, løse og fejre sammen med kollegaer, der tænker ligesom dig?


Se jobannoncen


  Specialister:


Kan du regne den ud?

Bliv beregner/sagsbehandler hos Danhaus. Er du skarp til at regne, har tegningsforståelse og erfaring fra byggebranchen? Du får til opgave at beregne og udtage mængder på Danhaus' byggesæt til det tyske marked.


Se jobannoncen


Area Sales Manager til Sjælland/Fyn

Er du vedholdende, serviceminded og kan formidle teknisk viden? NORD Drivesystems A/S søger en erfaren Area Sales Manager til opsøgende salg til nye og nuværende kunder på Sjælland/Fyn.


Se jobannoncen


Key Account Manager

Kender du dine kunder indgående og kan give dem faglig sparring? Er du en værdsat samarbejdspartner både fagligt og personligt? Så er du måske Esbjerg Farve- & Lakfabriks nye Key Account Manager.


Se jobannoncen


Servicetekniker - marine

Har du erfaring med det maritime segment og et godt kendskab til PLC og HMI? CS electric søger en dygtig servicetekniker til at udføre serviceopgaver og projekter på tankskibe og andre fartøjer i hele verden.


Se jobannoncen


Servicetekniker til industri

Har du en elteknisk baggrund og gerne nogle års erfaring? CS electric søger en dygtig servicetekniker til løsning af afvekslende serviceopgaver og projekter i danske industrivirksomheder.


Se jobannoncen


Senior servicetekniker til CS electric

CS electric søger en senior servicetekniker til integrering, service og optimering af automationsløsninger om bord på tankskibe og andre fartøjer i hele verden. Såsom eltavler, PLC-programmering, frekvensomformere mm.


Se jobannoncen


Fertin Pharma søger processpecialist

Der søges en processpecialist med kompetencer inden for komprimatproduktion, der kan være med til at sikre en stabil og fremtidssikret komprimatproduktion i Fertin Pharmas nystartede produktionssite.


Se jobannoncen


Fertin Pharma søger Senior Project Manager

Er du god til at sætte dig ind i nye opgaver, analysere og inddrage andre? Fertin Pharma A/S søger en stærk og erfaren Senior Project Manager med stor erfaring inden for optimeringsprojekter.


Se jobannoncen


Sales Manager - robotic

Kan du levere værdi til CS electrics kunder igennem skræddersyede teknologiløsninger, så er du den Sales Manager, vi søger. Du bliver ansvarlig for planlægning og eksekvering af salgsaktiviteter inden for robotteknologi.


Se jobannoncen


Intern salgsmedarbejder til Preben Z. Jensen

Er du udadvendt, god til sprog og har styr på detaljerne? Har du erfaring med salg og salgsbackup af tekniske driftsmidler? Så er du måske Preben Z. Jensens nye interne salgsmedarbejder.


Se jobannoncen


  Specialister:


Tavlebygger til Esbjerg

CS electric har travlt i produktionen og ønsker at styrke teamet i forbindelse med produktion af styretavler. De søger derfor en erfaren tavlebygger, der skal opbygge specialdesignede styretavler på eget værksted i Esbjerg.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Sælger

Større midtjysk virksomhed søger sælger til salg i Danmark.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Elektriker til Århus

Elektriker søges til installationsforretning syd for Århus. Primære arbejdsopgaver er elinstallationer i nye huse; sekundært hjælp i spjældafdelingen. Du kan arbejde både selvstændig og i team, er kvalitetsbevidst og ansvarsfuld.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Revisorer søges til Jylland og København

Revisorer søges til revisionsselskab med kontorer i Syd- og Midtjylland samt København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen


Salgskonsulent

Mindre midtjysk virksomhed søger salgskonsulent.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Boligforeningsspecialist

Har du indgående kendskab til den almene sektor og stor erfaring med at udarbejde helhedsplaner? INGENIØR'NE søger en boligforeningsekspert til bl.a. opsøgende salg og ansøgning af støttede midler hos Landsbyggefonden.


Se jobannoncen


Regional Sales Manager til Kemppi

Er du udadvendt, har erfaring med projektsalg og er teknisk skarp?  Så er du måske Kemppis nye regional sales manager, der får ansvaret for salget af Kemppis produkter i enten Midt- og Nordjylland eller på Sjælland.


Se jobannoncen


Tid til at overveje... byggeleder

Kan du huske glæden ved at sætte ting i gang? Være midt i beslutningerne? Glæden ved at få nye ideer over et spil bordfodbold med John? Hvis du stadig har den gnist, er INGENIØR’NE stedet for dig.


Se jobannoncen

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS