Ledige stillinger

Ledige stillinger

 

Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Ledere og specialister søges til danske industrivirksomheder

 

Skelmose er specialisteret i at hjælpe industrivirksomheder med at rekruttere og headhunte til bestyrelse, direktion, chefgruppe og specialistfunktioner inden for produktion, konstruktion, projektledelse, udvikling og teknisk salg.

 

Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Topledelse

- Ledelse

- Specialister

 

Vi bekræfter altid modtagelsen af en ansøgning og informerer ansøgeren om forløbet i rekrutteringsprocessen.

 

Produktionsleder til Bedsted Lø Grusværker

Kan du planlægge vejen frem – og tør gå forrest? Bedsted Lø Grusværker søger en produktionsleder. Du vil får ansvaret for både planlægning og løsning af opgaverne, samt ledelse af personalet.

Se jobannoncen

 

Produktionschef til stålvirksomhed

Kan du tage ansvaret, men også uddelegere det? Vor kunde søger en erfaren produktionschef, som kan koordinere fabrikkens drift. Du bliver en del af direktionen og får ansvaret for den daglige drift.

Se jobannoncen

Øvrige lederstillinger:

 

Salgschef/medejer

Mindre virksomhed på Fyn søger salgschef/medejer.

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Salgschef

Større virksomhed i Østjylland søger salgschef.

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Driftsleder

Mindre virksomhed i Trekantsområdet søger driftsleder.

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

 

Øvrige specialiststillinger:

 

Servicetekniker

Mindre virksomhed i Sydvestjylland søger servicetekniker.

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

Business development manager

Stor virksomhed i Fyn søger business development manager.

Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.

 

 

 

Byggeleder til Danhaus på Sjælland

Bor du på Sjælland og har erfaring fra byggebranchen? Danhaus søger en byggeleder, som kan stå for den daglige byggepladsledelse, planlægning, styring og koordinering.

 

 

Industritekniker/værktøjsmager til Risager

Har du viljen til at blive den bedste? Risager har forrygende travlt og søger en industritekniker eller værktøjsmager. Der er brug for en person, som ønsker at blive en rigtig dygtig slibetekniker.

 

 

Bygningskonstruktør til Danhaus

Er du en dygtig fagmand og holdspiller? Du kommer til at deltage i projekteringen af rækkehusprojekter, men også fritliggende huse, tegningsrettelser, myndighedskontakt, samt færdigprojektering af byggesager.

 

 

Ingeniør til moderne stålvirksomhed

Kan du se løsninger og også konstruere dem? Vi søger en erfaren medarbejder til at varetage firmaets ingeniøropgaver. Du vil få ansvaret for både planlægning og løsning af en bred vifte opgaver, samt kundekontakt.

 

 

Sales Manager

We are looking for an ambitious and dedicated Sales Manager for a large food production company located in central Jutland. Your primary responsibility will be growing their brands and business within selected EMEA markets.

 

 

RUNI søger konstruktør til maskinkonstruktion

Er du drevet af at udarbejde løsninger, der virker? RUNI søger en dygtig og handlekraftig maskintekniker eller produktionsteknolog til konstruktion af komponenter, moduler og hele specialmaskiner.

 

 

Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel?

 

 

Product Application Engineer til STRECON

Er du god til at tænke nyt og sælge dine ideer til andre? STRECON søger en Product Application Engineer til afdelingen for Technical Sales Support, der bl.a. udvikler tekniske forslag og skitseoplæg på nye projekter.

 

 

Teknisk assistent til Omme Lift

Kan du konstruere tegninger i SolidWorks? Dine hovedopgaver bliver teknisk dokumentation, CE-mærkning, 2D og 3D-tegninger, styklister og support til produktionen ved test og produktionsmodning.

 

 

Projektleder til Caljan Rite-Hite

Har du et stort overblik, er god til at prioritere og kan kommunikere med alle? Caljan Rite-Hite søger en projektleder med konstruktionserfaring. Har du erfaring med Inventor, Solid Works eller lign. hører vi gerne fra dig.

 

 

Senior projektleder til Caljan Rite-Hite

Har du et stort overblik, er god til at prioritere og kan kommunikere med alle? Caljan Rite-Hite søger en senior projektleder. Har ovenstående din interesse, hører vi gerne fra dig.

 

 

Maskiningeniør til udvikling af specialmaskiner

Er du vores nye nøgleperson i fastlæggelse af maskinopbygning? Vi søger en erfaren og handlekraftig maskiningeniør til udvikling, specifikation og konstruktion af specialmaskiner og maskinlinjer.

Se jobannoncen

 

CNC-tekniker til Trier Industries

Trier Industries A/S har forrygende travlt og søger derfor en CNC-tekniker. Har du erfaring med 3D og 2D-emner, tekniske tegninger og udarbejdelse af tilbud og priser, så hører vi gerne fra dig.

 

 

Bygherrerådgiver til INGENIØR'NE

Er du en ildsjæl og har solid erfaring med at rådgive bygherrer i forbindelse med udvikling og gennemførelse af komplekse byggeprojekter? Så er du måske INGENIØR’NEs nye fagligt ansvarlige bygherrerådgiver.

 

Tekniker til Omme Lift

Du bliver en del af et team på 7 mand, der varetager konstruktion, produktudvikling og support til produktionen. Dine hovedopgaver bliver design, konstruktion i 2D/3D CAD.

 

Kalkulatør til Bo Michelsen

Bo Michelsen A/S søger derfor en dygtig og energisk kalkulatør til deres tømrerafdeling. Virksomheden er fleksibel med hensyn til arbejdssted. Du skal dog være villig til at komme til møder i hovedafdelingen i Tønder.

 

Svejseteknisk salgskonstruktør

Kemppi A/S søger en svejseteknisk salgskonsulent, til

målrettet at styrke det direkte kundesalg på Sjæl-

land, Lolland, Falster og Bornholm. Du skal fremme og udbygge salget samt servicere eksisterende kunder.

Skelmose Consulting ApS

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed