Jobannonce afdelingsleder

Junge Byg søger afdelingsleder til tømrerafdelingen

 

Har du overblik, ordenssans og er god til at koordinere?

 

Junge Byg er i vækst og søger en afdelingsleder til deres tømrerafdeling. Da det er en nyoprettet stilling, har du selv stor indflydelse på jobbet og dets udformning. I startfasen vil der være god sparring med direktøren og projektlederne.

 

Jobprofil

 

  • Ledelse af afdelingens ansatte
  • Indkøb
  • Planlægning og opfølgning af kundeordrer – tid, økonomi og kvalitet
  • Udarbejdelse af budgetter og strategier for afdelingen
  • Løbende udvikling af afdelingen – systemer – metoder – organiseringen og de ansatte
  • Sikkerhedsleder

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som afdelingsleder eller teamleder fra byggebranchen. Du er uddannet tømrer, evt. med en videreuddannelse som byggekonstruktør eller byggetekniker, og har erfaring med kundetilpassede ordrer, indkøb af materialer og opgaver på en byggeplads. Desuden behersker du Office-pakken og kan kommunikere på dansk i både skrift og tale.

 

Som person er du kvalitetsbevidst, har ordenssans og kan håndtere mange bolde i luften. Du er målrettet og resultatorienteret, samt en synlig og hands-on leder.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, fri bil, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Junge Byg ApS er et byggefirma grundlagt af Claus Junge i 1993. Junge Byg udfører fag-, hoved- og totalentrepriser inden for alle former for byggeri. Virksomheden har gennem flere år udviklet, udført og solgt egne projekter og med afsæt i tømrerfaget har Junge Byg de senere år varetaget entrepriser i mange størrelser. Virksomheden er i vækst og beskæftiger i dag ca. 45 ansatte.

 

 

 

 

Stilling

Afdelingsleder, tømrerafdelingen

 

Firma

Junge Byg ApS

 

Sted

Grindsted

 

Hjemmeside

www.jungebyg.dk

 

Referencenummer

18-232

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS