Jobannonce entreprisechef

Entreprisechef til Jysk Tagpap

 

Har du overblikket og får tingene til at ske?

 

Har du erfaring med projekt- og montageopgaver og har en for jobbet passende uddannelse? Så er du måske Jysk Tagpaps nye entreprisechef.

 

Jobprofil

Dine arbejdsopgaver består dels af overordnet planlægning som entreprisechef og selvstændige opgaver som entrepriseleder. Det er din opgave at lede og fordeler opgaverne på en motiverende måde, så du sammen med dine entrepriseledere og tagdækkere skaber et godt team og et godt arbejdsmiljø.

 

Opgaver som entreprisechef:

  • Vurdering af behovet for underentreprenører
  • Løbende dialog med salgsafdelingen og underentreprenører
  • Vurdering af kapacitet og kvalitet
  • Ansvar for entrepriseledere og yde faglig support til disse

 

Opgaver som entrepriseleder på egne projekter:

  • Kontaktperson for kunder, byggeledelsen og underentreprenører
  • Daglig kontakt til tagdækkere
  • Kvalitetsstyring og styring af ordrebeholdningen
  • Aftale akkord, sagsgennemgang, fordelingsplaner, opstartsmøder og byggemøder
  • Bestille materialer
  • Kontrakter

 

Personprofil

Du har erfaring fra en lignende stilling som entrepriseleder eller –chef fra byggebranchen og erfaring med projekt- og montageopgaver. Måske er du bygningskonstruktør, byggetekniker eller ingeniør med en uddannelse gerne som tagdækker, tømrer eller lignende. Desuden behersker du Office-pakken, har erfaring med it generelt set og kan kommunikere på engelsk og tysk i tale og skrift.

 

Som person er du resultatorienteret og engageret. Du er et ordensmenneske med et stort overblik, og du kan bevare roen og trives med mange bolde i luften. Samtidig er du udadvendt og god til at skabe kontakt, og en teamplayer, der trives i et uformelt miljø.

 

Virksomheden tilbyder

Der er mulighed for medejerskab for den rette person. Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, fri bil, smartphone, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

Jysk Tagpap ApS har eksisteret siden 2007 og er eksperter i tagrenovering og tagdækninger på alle slags nybyggerier. Jysk Tagpap har pr. 1. juli 2017 fået nyt domicil i Kolding. Samtidig med flytningen til Kolding har Jysk Tagpap overtaget aktiviteterne fra Schwartz Tag. Virksomheden beskæftiger 6 funktionærer og ca. 25 tagdækkere.

 

 

 

 

 

 

 

Stilling

Entreprisechef

 

Firma

Jysk Tagpap ApS

 

Sted

Kolding

 

Hjemmeside

www.jysktagpap.dk

 

Referencenummer

17-196

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose Consulting ApS