Jobannonce ingeniør

Ingeniør søges til moderne stålvirksomhed

Kan du se løsninger og også konstruere dem?

 

Vor kunde søger en erfaren medarbejder til at varetage firmaets ingeniøropgaver. Du vil få ansvaret for både planlægning og løsning af en bred vifte af ingeniøropgaver og varetage kontakt til kunderne.

 

Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling med afvekslende arbejdsopgaver og mulighed for at få berøring med en lang række områder inden for udvikling, konstruktion, kommunikation, fremstilling og kvalitet.

 

Arbejdsopgaver:

 

  • Kundekontakt og udarbejdelse af tilbud
  • Projektledelse
  • Konstruktion i 3D
  • Udarbejdelse af produktionsgrundlag
  • Oprette kundeordrer
  • Indkøb til kundeordrer
  • Kvalitetsstyring – ansvar for ajourføring og afholde audit med certificerende selskab eller kunder

 

Personprofil:

 

Du er uddannet maskiningeniør med en faglig baggrund som f.eks. maskinarbejder eller klejnsmed. Du har erfaring med maskinopbygning og kundetilpassede løsninger fra en lignende stilling i en ordreproducerende virksomhed inden for metalbranchen. Det er vigtigt, at du behersker Officepakken og et 3D CAD-program som Solid Works, Inventor eller lignende. Desuden kan du kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

 

Som person er du engageret, struktureret og kan arbejde selvstændigt. Samtidig har du gode sam-arbejdsevner, er åben og imødekommende og god til at kommunikere.

 

Virksomheden tilbyder:

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension, sundhedsforsikring, mobiltelefon, fri internetopkobling mv.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33. Send ansøgning med relevante bilag til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden:

 

Vor kunde er en moderne stålvirksomhed beliggende i Esbjerg. Virksomheden har mere end 25 års erfaring inden for bl.a. levnedsmiddelindustrien og offshorebranchen og løser store såvel som små opgaver, samt hjælper kunderne gennem hele processen fra idé til udvikling, konstruktion og fabrikation.

 

 

Stilling

Ingeniør

 

Firma

Anonymt

 

Sted

Esbjerg

 

Hjemmeside

-

 

Referencenummer

17-142

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose Consulting ApS