Jobannonce kalkulatør

Kalkulatør til Bo Michelsen

 

Byggeri med tillid i Sydjylland fra ……

 

Det er en grundmuret værdi hos os, at vore kunder skal have tillid til os som deres byggepartner, uanset om vi er total-, hoved- eller fagentreprenør – eller om vi laver en mindre reparation, som for kunden er en stor og vigtig sag. Tillid til byggeteknisk kvalitet, til tidsplanen og til økonomien.

 

Det kræver STYRING AF BYGGERIETS ØKONOMI OG KALKULATION - det skal vi bruge DIG til

Vi arbejder ud fra hovedafdelingen i Tønder eller vores afdelinger i Haderslev og Esbjerg som en alsidig entreprenørvirksomhed, der leverer kvalitetsbyggeri til både erhvervslivet, private og det offentlige. Både små og store opgaver kræver indsigt i, hvordan man fagligt udfører byggeopgaven, men også, hvad der er god økonomi i opgavens udførelse og tilrettelæggelse, så vi kan rådgive kunden til en mere fordelagtig løsning.

 

Byggestyring, tilbud og kalkulation

Kom og bliv en af vores helt centrale medarbejdere, som samarbejder med alle parter i vore byggerier. Du møder kunden (bygherren) eller dennes arkitekt/rådgiver, hvor I fastlægger opgaven eller projektet. Du møder underleverandører, som leverer fagentrepriser og vores egne entrepriseledere, som står for vores egen produktion. Sammen sætter I den økonomiske pakke sammen, hvor du både er intern kalkula-tør, og måske også udbyder af entrepriser til andre.

 

Har du stor erfaring med tilbud og kundekontakt vil du få stor selvstændighed og være med i forhandlinger. Men sidder du hellere og laver det vigtige forarbejde og beregner, indretter vi jobbet til dig, med mulighed for at du kan udvikle dig og få smag for større ansvar.

 

Når byggeriet går i gang følger du med i økonomien og projektforløbet. Holder vi tiden? Er der uforudsete forhold, som kræver korrektioner? Kommer der nye ønsker til vores leverance, som skal prissættes? Efter behov deltager du i byggemøder – alt i alt samler du viden og erfaringer til efterkalkulation og bedre kalkulationer i fremtiden.

 

Du deltager også i at kvalitetssikre vores arbejde i forhold til både interne og eksterne krav fra myndighederne. Herunder at fremskaffe og gennemgå tegninger samt deltage i indkøb og valg af materialer, som bidrager til et flot byggeri af god kvalitet.

 

Bo Michelsen som arbejdsplads

Vi startede i 1975 og nu er vi ca. 100 ansatte. Selv om vi har en ung gennemsnitsalder har vi en høj anciennitet – for vi har en god tone og er en arbejdsplads med klare værdier, hvor der også er aktiviteter ud over det rent arbejdsmæssige til at binde afdelinger og medarbejdere sammen. Læs mere på www.bomichelsen.dk

 

Fleksibilitet, tillid og innovation er grundstenene i vores virksomhed. De er en naturlig del af måden at drive forretning på. Tillid opnår vi ved at være ærlige og ved at være åbne omkring vore kalkulationer. Vi er fleksible og finder de løsninger, der får tingene til at lykkes. Sådan samarbejder vi både internt og eksternt.

 

Kom straks – vi har travlt

Vi har mange projekter i gang og flere, der skal beregnes – især har vi behov for, at du er god til tømrerentrepriser. Vi kan tilbyde dig, at du kan varetage jobbet fra den af vore afdelinger, som passer bedst til dig med behov for, at du deltager i møder i Tønder. Du får naturligvis de systemer og IT, som du har behov for. Vi ved at kvalitet koster. Kommer du med god kvalitet og stor erfaring, finder vi også det ga-geniveau som gør, at du bliver en del af teamet hos os i mange år.

 

Ring til Aksel hos Skelmose og hør mere – eller send din ansøgning

Vi har valgt Skelmose til at hjælpe os med ansættelsen, så vil du vide mere om jobbet kan du kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33.

 

Send din ansøgning og vedlæg relevante bilag her med en god beskrivelse af dine erfaringer som kalkulatør, om du er tømrer, snedker, byggetekniker, konstruktør, ingeniør eller andet, dine sproglige evner, IT-viden etc.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Stilling

Kalkulatør

 

Firma

Bo Michelsen A/S

 

Sted

Tønder

 

Hjemmeside

www.bomichelsen.dk

 

Referencenummer

17-047

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose Consulting ApS