Jobannonce konstruktør

RUNI søger konstruktør til maskinkonstruktion

 

Er du drevet af at udarbejde løsninger, der virker?

 

Der søges en dygtig og handlekraftig maskintekniker eller produktionsteknolog til konstruktion af komponenter, moduler og hele specialmaskiner.

 

Du vil blive en del af et lille dedikeret teknisk team på 5 personer, hvor opgaver og idéer deles i en direkte og kollegial atmosfære. Projekterne løber ofte over kort tid og du vil derfor opleve at der skal træffes beslutninger og at du hurtigt ser konstruktionerne virkeliggjort.

 

Arbejdsopgaver:

  • Specificere specialmaskiner og maskinlinjer i forbindelse med tilbudsgivning
  • Deltage i produktudviklingsprojekter
  • Konstruere nye standardprodukter
  • Dokumentere konstruktioner
  • Deltage i fremstillingsoptimering af produkter
  • Teknisk rådslagning med sælgere i forbindelse med tilbudsgivning

 

Personprofil:

 

Den ideelle kandidat har en håndværksmæssig baggrund, er videreuddannet til maskintekniker eller produktionsteknolog og har i en årrække arbejdet med konstruktion af specialmaskiner og maskinlin-jer på en maskinfabrik. Vi forventer, at du kan arbejde ubesværet med CAD og almindelige IT-systemer. Det vil være en fordel hvis du kender Solid Works eller Inventor. Desuden kan du kommu-nikere i skrift og tale på dansk og engelsk.

 

Som person er du både handlekraftig og idérig og får derfor ofte omsat opgaverne til færdige maskiner eller prototyper på kort tid. Du er arbejdsom og forventer derfor meget af både dig selv og dine omgivelser.

 

Som konstruktør er du drevet af at udarbejde løsninger, der virker. Du er derfor omhyggelig i din udformning af maskinfunktioner og har øje for de detaljer, der får helheden til at virke i praksis.

 

Virksomheden tilbyder:

 

Der er gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaringer, og personalegoderne omfatter bl.a. pension og forsikring.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33. Send ansøgning med relevante bilag til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden:

 

RUNI A/S leverer maskiner og totalløsninger til håndtering af affald og materialer til genbrug. Mere end 80 % eksporteres. RUNI har altid baseret sin forretning på udvikling af innovative kundespecifikke løsninger af særdeles høj kvalitet – ofte som en konfiguration af tidligere udviklede standardmaskiner. Virksomheden ligger i Tarm og beskæftiger ca. 20 medarbejdere.

 

Du kan læse mere om RUNI på www.runi.dk

 

Stilling

Konstruktør

 

Firma

RUNI A/S

 

Sted

Tarm

 

Hjemmeside

www.ommelift.net

 

Referencenummer

17-149

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Skelmose Consulting ApS

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed