Jobannonce leder af projektafdelingen

Caljan Rite-Hite søger leder af projektafdelingen

 

Har du stort overblik, er du god til at prioritere, og kan du kommunikere med alle?

 

Som Caljan Rite-Hites nye leder af projektafdelingen bliver du ansvarlig for projektorganisationen i DK og Letland, som består af i alt otte projektledere. Du bliver en del af den udvidede ledergruppe og får reference til vores Administrende Direktør.

 

Caljan Rite-Hite er en koncern med datterselskaber i adskillige lande, og i jobbet som leder for vores projektafdeling får du en bred kontaktflade internationalt.

 

Arbejdsopgaver:

 

Du får som leder af projektafdelingen ansvaret for at:

 

  • Gennemføre projekter effektivt og aflevere til kunden til rette tid, til rette pris og i rette kvalitet
  • Sikre tværorganisatorisk samarbejde fra tilbudsgivning til aflevering, så de rette mennesker involveres
  • Sikre optimal ressourcestyring i projektorganisationen
  • Sikre, at virksomhedens projektledelsesværktøj (stage gate model for leveranceprojekter) er forankret og følges
  • Understøtte større projekter

 

I gennemsnit har hver projektleder tre-fem projekter ad gangen. Projekterne er af varierende omfang og bliver fordelt af lederen for projektafdelingen under hensyntagen til kompetencer og kapacitet.

 

Personprofil:

 

For at lykkes i stillingen skal du have erfaring som projektleder, du skal være vant til at overskue flere projekter samtidig og forstå at prioritere i dem. For at sikre korrekt behovsafdækning møder du kunden tidligt i processen, og du skal derfor være serviceminded af natur men også mestre kunsten at kunne sige fra på en respektfuld måde.

 

Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, hvor du og dine ansatte kommunikerer direkte med Salg, Indkøb, Produktion, Shipping og Service i såvel Danmark som i vores datterselskaber i resten af verden. Vi søger derfor en leder, der let kan kommunikere med mange faggrupper og nationaliteter - også når deadlines nærmer sig, og eksterne forhold ændrer på planerne.

 

Du kommer fra maskinbranchen og har dokumenteret erfaring med projektledelse inden for kundetilpassede produkter.

 

Endvidere foretrækker vi, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller produktionsteknolog/maskintekniker. Du har gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt.

 

Caljan Rite-Hite tilbyder:

 

Der er gode udviklingsmuligheder både personligt og karrieremæssigt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaringer. Du vil få spændende udfordringer i en international virksomhed i konstant udvikling, samarbejdspartnere og kunder over hele verden og et miljø med dygtige kolleger i et firma med en uformel omgangstone.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33. Send ansøgning med relevante bilag til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

 

More about Caljan Rite-Hite:

 

Caljan Rite-Hite improves the logistics process for parcel carriers, retailers and other businesses handling loose cargo. Since starting in 1963 Caljan Rite-Hite has become a world-leading supplier of Telescopic Conveyors. We continuously evolve our product offering, anticipating future challenges. Today our comprehensive range also includes powered conveyors, print & apply solutions and automated document handling.

 

All Caljan products are developed, engineered and manufactured to specific industry requirements at our facilities in Denmark, Germany and Latvia. As part of the Rite-Hite Group, Caljan Rite-Hite is active globally and locally.

If you would like to know more, look at www.caljanritehite.com.

 

 

Stilling

Leder af projektafdelingen

 

Firma

Caljan Rite-Hite ApS

 

Sted

Hasselager

 

Hjemmeside

www.caljanritehite.com

 

Referencenummer

18-125

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS