Jobannonce ordrebehandler

Erfaren ordrebehandler til Silhorko-Eurowater

 

Er du teknisk minded og kan holde hovedet koldt?

 

SILHORKO-EUROWATER A/S er en af Europas førende leverandører af vandbehandlingsløsninger til industri og vandværk - og vi har rigtig travlt.

 

Til vores hovedkontor og produktion i Stilling ved Skanderborg har vi brug for en dygtig ordrebehandler. Du får bl.a. ansvar for at klargøre, registrere og ordrebekræfte salgsordrer, som du modtager enten direkte fra vores kunder eller som kladdeoplæg fra vores sælgere.

 

Arbejdsopgaver:

 

Du vil komme til at arbejde i vores ordreafdeling, som er krydsfeltet mellem salgsafdeling/bogholderi og de andre funktioner i huset, herunder indkøb, lager, produktion, forsendelsen, tegnestue osv. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 

  • Oprettelse af salgsordrer i ERP-systemet Microsoft Dynamics NAV
  • Vedligeholdelse af vores kundeportefølje i ERP-systemet Microsoft Dynamics NAV
  • Fakturering af serviceopgaver (NAV)
  • Afvikling af månedskørsler (NAV)
  • Diverse arkiveringsopgaver

 

Personprofil:

 

Du er teknisk minded og har erfaring med ERP-system, Microsoft Dynamics NAV eller lignede. Du har erfaring fra lignede opgaver, som beskrevet ovenfor, og gerne kendskab til bogholderi. Desuden forstår du engelsk og gerne tysk i tale og skrift, er fleksibel med hensyn til arbejdstid og har mulighed for, i travle perioder, at forlænge dagen lidt.

 

Som person er du struktureret, positiv, venlig, omgængelig og kan holde hovedet koldt i pressede situationer

 

Virksomheden tilbyder:

 

Vi tilbyder dig et alsidigt job med stor personlig frihed under ansvar i en international virksomhed i hastig vækst, hvor der er mange afvekslende, udfordrende og udviklende opgaver. Omgangstonen er uformel, og berøringsfladen stor, da opgaverne kræver samarbejde på tværs af organisationen.

 

Du vil komme til at arbejde under gode ansættelsesforhold med sundhedsordning, frokostordning, flextid, firmapension og relevant efteruddannelse.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33. Send ansøgning med relevante bilag mærket 18-253 til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden:

 

Silhorko-Eurowater A/S er en af de ledende udbydere af vandbehandlingsanlæg i Europa og er en betydende producent af vandbehandlingsanlæg i Skandinavien. Virksomheden beskæftiger i dag 340 ansatte, heraf halvdelen i Danmark og den resterende halvdel fordeler sig på 23 EUROWATER salgs- og servicekontorer rundt om i Europa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilling

Ordrebehandler

 

Firma

Silhorko-Eurowater A/S

 

Sted

Stilling v. Skanderborg

 

Hjemmeside

www.silhorko.dk

 

Referencenummer

18-253

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS