Jobannonce product application engineer

STRECON søger Product Application Engineer

 

Er du god til at tænke nyt og sælge dine ideer til andre?

 

STRECON søger en Product Application Engineer til afdelingen for Technical Sales Support.

 

Technical Sales Support er bindeleddet mellem salgsfunktionen og konstruktion / fremstilling. Afdelingen er direkte involveret i udvikling af tekniske forslag og skitseoplæg på nye projekter til kunderne, og afdelingen er samtidig ansvarlig for teknisk opfølgning på og godkendelse af de leverede produktløsninger.

 

Den ny medarbejder vil blive et vigtigt teammedlem i STRECON’s vækststrategi i Europa og på de oversøiske markeder, herunder Kina, USA og Japan.

 

Der vil således være betydelige personlige og faglige udviklingsmuligheder, og for rette vedkommende karrieremulighed med øget ansvar til følge.

 

Arbejdsopgaver:

 

  • Udvikling af tekniske koncepter og skitseoplæg på produktløsninger til kunden
  • Forestå udvikling af produktløsninger og andre konstruktioner baseret på numeriske simuleringsværktøjer / FEM i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
  • Udarbejde kostpriser på værktøjs- og udstyrsløsninger
  • Teknisk kundesupport i forbindelse med tilbudsgivning
  • Opfølgning på leverede produktløsninger
  • Kundebesøg, oftest i Tyskland
  • Udarbejdelse og fremsendelse af tilbud på genbestillinger
  • Intern igangsættelse af fremstillingsopgaver
  • Medvirke i eller have ansvaret for projektstyringen af større kundeprojekter

 

Personprofil:

 

Du er uddannet maskin- eller produktionsingeniør, eller har en faglig uddannelse som industritekniker eller værktøjsmager med videreuddannelse som mellemtekniker og har erfaring med kundetilpassende løsninger inden for værktøjsfremstilling og maskinbygning fra en lignende stilling inden for metalindustrien. Det er vigtigt, at du uden problemer kan kommunikere på tysk og engelsk, da du vil få direkte kundekontakt. Desuden er du en erfaren IT-bruger, som behersker Office-pakken.

 

Som person er du nysgerrig og kreativ og god til at arbejde selvstændigt. Samtidig er du en stærk teamplayer, som arbejder struktureret og vedholdende til opgaven er løst til kundens tilfredshed.

 

Virksomheden tilbyder:

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension, ulykkes- og sundhedsforsikring, bærbar PC, mobiltelefon mv.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33. Send ansøgning med relevante bilag til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden:

 

STRECON A/S ligger i Sønderborg og udvikler og producerer specialmaskiner og udstyr til udvalgte kunder, samt båndviklede forspændingsværktøjer og presser til produktion og montage af værktøjer. En anden af STRECONs nøgleteknologier er robotbaserede maskinsystemer til automatisk polering af form- og presseværktøjer samt maskinkomponenter.

 

Du kan læse mere om STRECON på www.strecon.com

 

 

 

 

Stilling

Product Application Engineer

 

Firma

STRECON A/S

 

Sted

Sønderborg

 

Hjemmeside

www.strecon.com

 

Referencenummer

17-137

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Skelmose Consulting ApS

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed