Jobannonce sælger

Sælger af børnehjælpemidler på Sjælland

 

Har du gåpåmod og kender rehabiliteringsbranchen?

 

Har du erfaring med salg af børnehjælpemidler? Så er du måske Medemas nye sælger på Sjælland.

 

Der søges en selvstændig person, som er glad for at rejse rundt i Danmark og evt. længere ud. En som finder de rette kontakter og beslutningstagere, og som ser nye muligheder. En person, som fra dag ét kender branchen, og som har ideer til hvordan Medema kan udvikle deres salg i Danmark.

 

Jobprofil

  • Sælge børnehjælpemidler
  • Finde de rette salgskanaler
  • Udvikle området
  • Tæt samarbejde med producenterne
  • Skabe kontakter til mulige kunder
  • Fremvisning af produkter
  • Rejseaktivitet i Danmark må påregnes

 

Personprofil

Du har erfaring fra en lignende stilling som sælger af børnehjælpermidler fra rehabiliteringsbranchen. Måske er du ergoterapeut, fysioterapeut eller har en anden sundhedsfaglig baggrund. Du bor formentlig på Sjælland. Desuden behersker du Officepakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du selvstændig og har gåpåmod og et højt aktivitetsniveau. Du arbejder struktureret og er god til at se nye muligheder. Samtidig er du en teamplayer, som er åben og lyttende og glad for mennesker.

 

Virksomheden tilbyder

Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter bonus, pension og sundhedsforsikring, bil, smartphone, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

Medema er en Norsk familieejet virksomhed, som sælger hjælpemidler og velfærdsteknologi, med hovedkontor i Norge, samt selskaber i Sverige og Danmark. I Danmark er der en afdeling i Herning med produktion, udvikling, salg og service, samt en afdeling i Køge med salg og service.

 

 

 

 

 

 

 

Stilling

Sælger

 

Firma

Medema A/S

 

Sted

Køge

 

Hjemmeside

www.medema.dk

 

Referencenummer

17-178

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose Consulting ApS