Jobannonce salgschef

LogiCon Nordic søger salgschef der kan og vil!

 

Har du erfaring med salgsledelse og BtB-salg til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics nye salgschef.

 

Med reference til den adm. direktør får du ansvaret for salg af LogiCons produktprogram. Der er tale om en stilling med fokus på både ledelse af 10 eksterne sælgere og opdyrkning af egne kunder. Du vil få et tæt samarbejde med de fire produktchefer og medarbejderne i den interne salgsafdeling.

 

Jobprofil

 

  • Daglig ledelse og udvikling af den eksterne salgsorganisation
  • Udarbejdelse af udviklingsplaner for de enkelte nøglekunder
  • Budgettering og månedlig budgetopfølgning
  • Besvarelse af tendere
  • Sambesøg med sælgere
  • Identifikation, kontakt til og pleje af key account-kunder
  • Deltage i løsning af marketingopgaver
  • Udarbejdelse af kundeaftaler

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som salgschef eller salgsleder. Du har solid BtB-salgserfaring til fødevareindustrien og gerne erfaring med salg af emballage til industrikunder. Desuden behersker du Office-pakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som leder er du en god spillende træner, der forstår at udvikle teamet og de enkelte sælgere. Du nyder at være i marken, dels på sambesøg med sælgere, dels hos key account-kunder.

 

Som person er du en selvstarter med et stort drive mod at skabe nysalg, og du har et stort ønske om at være ude hos kunderne. Du er vedholdende, også når salgsprocessen kan strække sig over flere måneder, og du arbejder målrettet og resultatorienteret. Samtidig er du serviceminded og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.

 

Virksomheden tilbyder

 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter pension, sundheds- og ulykkesforsikring, fri bil, mobiltelefon og bærbar pc.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

LogiCon Nordic er førende leverandør af emballage, beklædning, håndværktøj og hygiejneprodukter til fødevareindustrien, og leverer derudover til en række andre industrier og institutioner. Virksomheden arbejder primært som distributør - suppleret med en mindre egenproduktion. Sortimentet omfatter såvel kundespecifikke som standardiserede produkter.

 

LogiCon Nordic har rødder helt tilbage fra 1931, hvor det daværende Slagteriernes Fællesindkøb (SFK) startede som grossist til fødevareindustrien. I 2006 fik virksomheden sin nuværende form som LogiCon Nordic. Virksomheden ligger i Kolding og beskæftiger i dag 35 medarbejdere.

 

 

 

 

 

 

 

Stilling

Salgschef

 

Firma

LogiCon Nordic A/S

 

Sted

Kolding

 

Hjemmeside

www.logicon-nordic.dk

 

Referencenummer

18-252

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS