Jobannonce salgskonsulent

Salgskonsulent til Pelsis Danmark

 

Er du målrettet og har B2B-erfaring?

 

Som en del af Pelsis Danmarks strategi om at styrke deres position på det danske marked, har de nu brug for en energisk sælger, der kan være med til at pleje eksisterende kunder og udvikle salget i deres semiprofessionelle kundegruppe.

 

Du kommer bl.a. til at arbejde med kunder i landbrugssektoren, i boligforeninger, anlægsgartnere samt håndværkere, dog med primær fokus på landbrugsdelen. Derfor er det vigtigt at du trives med og formår at begå dig i den målgruppe. Du vil selvfølgelig få den relevante oplæring i produkter, systemer og procedurer, inden du sendes ud i marken.

 

Du kommer til at referere til Pelsis Danmarks Key Account Manager, men også være i daglig kontakt med deres øvrige salgsafdeling. Du vil få ca. en ugentlig kontordag i Esbjerg til salgsadministrativt arbejde.

 

Jobprofil

 

  • Eget salgsansvar med direkte kundekontakt og –besøg
  • Ansvarlig for key accounts på området
  • Vedligeholde og udvikle salgsstrukturen
  • Udvikling og sammensætning af salgsaktiviteter og –kampagner
  • Fungere som support i øvrige salgsområder

 

Personprofil

 

Du kommer fra en lignende stilling som salgskonsulent og har erfaring med B2B-salg til f.eks. landbruget, gartnerier eller boligforeninger. Du har erfaring med opsøgende salg og har vist gode resultater med salgsudviklende arbejde. Du er en erfaren bruger af Office-pakken, Microsoft Dynamics Navision eller et lignende program og kan kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du meget selvstændig, struktureret og selvkørende. Du er drevet af resultater og god til at samle op på salgsopgaverne. Du er smilende og serviceminded, og god til at skabe nye kontakter og relationer. Desuden er du videbegærlig og kan bruge input fra markedet og kunderne konstruktivt i dit salgsarbejde.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter bl.a. pension og sundhedsforsikring, samt mobiltelefon, firmabil, computer og internet.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Pelsis Danmark (tidl. Tanaco) er en del af den europæiske koncern, Pelsis, som udvikler og sælger produkter til bekæmpelse af skadedyr. Virksomheden har ambitiøse vækstmål og et ønske om at gøre sig kraftigt bemærket i branchen. Virksomheden har kontor i Esbjerg, og arbejder primært med B2B-kunder i bl.a. detailleddet og professionelle skadedyrsbekæmpere. Der er pt. beskæftiget 15 medarbejdere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilling

Salgskonsulent

 

Firma

Pelsis Danmark A/S

 

Sted

Esbjerg

 

Hjemmeside

www.tanaco.com

 

Referencenummer

18-224

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose Consulting ApS