Jobannonce speditionschef

Speditionschef søges til H. P. Therkelsen i Padborg

Er du analytisk og har erfaring med transport og logistik?


Transportfirmaet H. P. Therkelsen søger en ny speditionschef, der får det overordnede ansvar for speditionsafdelingen med i alt ca. 35 medarbejdere, heraf 3 afdelingsledere, og vil indgå i driftsorganisationens ledergruppe med reference til driftschefen.


Jobprofil


  • Daglig ledelse af den samlede speditionsafdeling
  • Sparring med afdelingslederne
  • Økonomisk opfølgning på kunder og lokationer
  • Opfølgning på KPI-rapportering
  • Projekt- og udviklingsaktiviteter sammen med den øvrige driftsorganisation
  • Digitalisering af driftsafviklingen
  • Videreudvikling af effektiv KPI-rapportering


Personprofil


Du kommer fra en stilling som disponent eller speditionschef og har min. 5 års erfaring med logistik og transport, gerne også med stykgods. Du er uddannet speditør med en videreuddannelsen inden for ledelse, evt. suppleret med en økonomisk efteruddannelse. Desuden behersker du Office-pakken og kan kommunikere på dansk, engelsk og tysk i skrift og tale.


Som person er du dynamisk, analytisk, målrettet og beslutningsdygtig. Samtidig har du en høj integritet og er god til at kommunikere og opbygge relationer.


Virksomheden tilbyder


Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.


Yderligere oplysninger/ansøgning


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.


Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.


Om virksomheden


H. P. Therkelsen A/S er en familieejet virksomhed, der siden 1918 har været ejet og drevet af medlemmer af Therkelsen-familien. HPT er højt specialiseret i transport- og logistikløsninger for temperaturkrævende stykgods-forsendelser mellem Skandinavien og Europa. Virksomheden har hovedkontor i Padborg og driver datterselskaber i henholdsvis Tyskland og Polen. I dag har ca. 300 medarbejdere deres daglige gang og beskæftigelse i virksomheden - fordelt på lager, kontor og chauffører.


Stilling

Speditionschef


Firma

H. P. Therkelsen A/S


Sted

Padborg


Hjemmeside

www.hpt.dk


Referencenummer

19-288


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Skelmose ApS

Faglighed - Grundighed - Tryghed