Jobannonce supply chain manager

Supply Chain Manager søges til Syddanmark

Er du beslutningsdygtig og har erfaring med logistik?

 

Til hurtigt voksende handelsvirksomhed søges en handlekraftig og beslutningsdygtig leder, som kan tage sig af indkøb og leverandørkontakt samt varetage drift af lager og logistik.

 

Du bliver ansvarlig for indkøb fra og kontakten til udvalgte leverandører, drift af lager og logistikløsninger herunder løbende optimering og effektivisering, reklamationsbehandling samt udbygning af den eksisterende leverandørkreds og sortimentet inde for ansvarsområdet.

 

Du varetager det direkte ledelsesansvar for lager- og logistikpersonalet og deltager aktivt i såvel den organisatoriske som den forretningsmæssige udvikling af virksomheden.

 

Daglige opgaver

 

  • Leverandørkontakt
  • Ansvarlig for varemodtagelse og drift af lager
  • Forsendelse
  • Kvalitetssikring af forsendelse og rettidig levering
  • Reklamationsbehandling - både eksternt og internt
  • Disponering og koordinering af lagerbeholdning
  • Personaleansvar

 

Personprofil

 

Du har en relevant uddannelse inden for logistik, indkøb eller supply chain og min. 3 års erfaring fra en lignende stilling, gerne med tilsvarende ledelsesansvar. Du har erfaring med indkøb af såvel produkter som logistikløsninger. Desuden behersker du Office-pakken, har erfaring med ERP-systemer og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale – og gerne også på tysk.

 

Som person er du handlekraftig og beslutningsdygtig, detaljeorienteret, omhyggelig, flittig og arbejdsom. Som leder er du anerkendende og udviklende, samtidigt med du kan sætte tydelig retning og mål. Du arbejder med stor personlig integritet og godt humør.

 

Virksomheden tilbyder

 

Spændende arbejdsopgaver, en humørfyldt hverdag, stor indflydelse på egen dagligdag og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Vor kunde er en mindre vækstorienteret virksomhed, som importerer og sælger produkter direkte til slutbrugerne. Virksomheden er beliggende i Syddanmark.

 

 

 

 

Stilling

Supply Chain Manager

 

Firma

Anonymt

 

Sted

Syddanmark

 

Hjemmeside

-

 

Referencenummer

19-283

 

Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

Copyright @ All Rights Reserved

Skelmose ApS

Faglighed - Grundighed - Tryghed