Jobannonce teknisk assistent

Teknisk assistent til OMMELIFT

 

OMMELIFT løfter i Europa, USA, Australien og Afrika ……

 

Vores verdenskendte lifte giver os ny fremgang og løfter vores firma til nye højder, vækst og fremgang.

 

Det kræver en TEKNISK ASSISTENT – og det skal vi bruge DIG til

Teknisk dokumentation, CE mærkning, 2D og 3D-tegninger, styklister og support til produktionen ved test og produktionsmodning er dine hovedopgaver i vore projekter.

 

At producere lifte til hele verden kræver nemlig, at vi leverer kvalitetsprodukter, som opfylder de enkelte landes lovgivning til at løfte personer op i 42 meters højde, til konstruktion, til færdselslovgivning, til mærkning …. Kort og godt kvalitet og sikkerhed.

 

TEKNISK ASSISTENT hos OMMELIFT

Du bliver en del af et team med 9 ansatte, der varetager konstruktion, produktudvikling, dokumentation og support til produktionen – alle med en teknisk uddannelse. Vi arbejder projektorienteret med nyudvik-ling og forbedringer eller kundetilpasninger af vores produktprogram. Vi sikrer, at konstruktion og produktion er optimeret og vi følger vores opgaver fra idé-fasen til et færdigt produkt.

 

Nye eller ændrede konstruktioner kræver en teknisk dokumentation, så vi præcist ved, hvilke komponenter den enkelte lift består af i en stor produktportefølje, som sælges globalt. Det hører til dine opgaver, at vi har vor dokumentation i orden og kan stole på denne.

 

Du konstruerer og udarbejder tegninger i SolidWorks, hvorved du får et tæt samarbejde med produktionen, leverandører og øvrige funktioner – og en central rolle i den fremtidige udvikling i en innovativ og kvalitetsbevidst produktionsvirksomhed, samt en afvekslende hverdag, da vi også supporterer den løbende produktion.

 

Du har erfaring med udarbejdelse af teknisk dokumentation og forstår samspillet mellem konstruktion og produktion. Har du et godt kendskab til mekanisk konstruktion inden for stål - gerne med svejste emner, så er din profil helt i top.

 

Nye markeder og varianter samt større produktion giver større kompleksitet og større behov for overblik. Vi forventer, at dine erfaringer som tekniker kan give dig en udfordrende hverdag og opgaver, som fastholder den sikkerhed og kvalitet, som vi og brugerne af vore lifte forventer.

 

OMMELIFT som arbejdsplads

Vi har nogle år på bagen – er stiftet for over 100 år siden. I den tid har vi samlet en fornuftig egenkapi-tal, så vi er en solid jysk virksomhed, som er familieejet. Læs mere på www.ommelift.net

 

Netop familieejerskabet mærker du i vores personalepolitik og vores værdier og holdninger til dig som medarbejder. Du bliver en af os! Her har vi tillid til hinanden. Her hjælper vi hinanden. Møder du nye udfordringer, så hjælper vi dig på vej. Så kan du bedre udfylde din funktion næste gang og du er blevet en mere værdifuld medarbejder for os.

 

Vi er ordentlige folk, som synes, at det er godt at have orden i sagerne. Omhu, præcision, ordholdenhed og kvalitet i arbejdet lægger vi vægt på. Det forventer vore kunder nemlig af os, og derfor har vi siden 1980 haft stigende succes med at producere lifte, som kunderne ved fungerer i deres hverdag. Den for-ventning til os, vil også være en forventning til din indsats og rolle hos os.

Kom straks – vi har travlt

Kan du starte straks er det fint. Men vi kan også vente på, at du forlader dit nuværende job på en ordentlig måde. Men vi har mange ordrer i bogen, så du kommer ikke til at kede dig hos os … selv synes vi, at vi har en levende og spændende hverdag og et godt samarbejde.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33. Send ansøgning med relevante bilag til auj@skelmose.eu.

Stilling

Teknisk assistent

 

Firma

Omme Lift A/S

 

Sted

Sønder Omme

 

Hjemmeside

www.ommelift.net

 

Referencenummer

17-148

 

Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

Skelmose Consulting ApS

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed