Jobannonce udviklingschef

Udviklingschef søges til Valsemøllen A/S


Valsemøllen søger en kreativ, ambitiøs og resultatorienteret udviklingschef, der gerne har erfaring med udvikling af mel, kerner og brødprodukter.


Du får spændende opgaver med først og fremmest at udvikle brødprodukter, men også morgenmadsprodukter og plantebaserede koncepter, som vil præge danskernes frokost- og middagsborde i de kommende år. Der vil i stillingen være betydelige faglige udviklingsmuligheder og tæt kontakt til bageribranchens trendsættere og beslutningstagere.


Jobprofil


  • Udvikling af sortimentet af mel, kerner og brødblandinger
  • Udvikling af såvel kundespecifikke som Valsemøllens egne koncentrater og premixere
  • Vejledning og rådgivning af kunder
  • I samarbejde med laboratorierne og møllerne at fastlægge kvaliteter og normer
  • Indgå i udviklingssamarbejde med leverandører af råvarer og hjælpestoffer
  • Ledelse af udviklingsafdelingen, herunder to medarbejdere
  • Medvirke ved salgsbearbejdning af større kunder i ind- og udland


Personprofil


Du har min. 5 års erfaring som leder af en udviklingsafdeling, er sandsynligvis uddannet bager og meget gerne med en videreuddannelse som levnedsmiddeltekniker eller procesteknolog. Desuden kan du kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale – gerne også tysk.


Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer. Du arbejder struktureret og er kreativ, forretningsorienteret og kvalitetsbevidst.


Virksomheden tilbyder


Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i en professionel organisation. Lønnen afspejler dine kvalifikationer og erfaring, i tillæg hertil får du en attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring og diverse benefits.


Yderligere oplysninger/ansøgning


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.


Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.


Om virksomheden


Valsemøllen A/S er Danmarks førende mølle. Valsemøllen udvikler, formaler og sælger mel, handelsvarer, frø og kerner mm. til bagerier, storkøkkener, detailhandelen, bageriindustrien og til eksport. Valsemøllen er BRC-certificeret og har kontor og produktion i Esbjerg, Køge samt Svendborg. Virksomheden beskæftiger ca. 130 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 600 mio. kr.

Stilling

Udviklingschef


Firma

Valsemøllen A/S


Sted

Esbjerg


Hjemmeside

www.valsemollen-as.dk


Referencenummer

19-287


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Skelmose ApS

Faglighed - Grundighed - Tryghed