Jobannonce Key Account Manager

Key Account Manager søges til Blika

Er du relationsskabende, nysgerrig og proaktiv?

 

Har du erfaring med salg inden for byggebranchen, industrien og den offentlige sektor? Så er du måske Blikas nye Key Account Manager. Stillingen refererer til salgschefen.

 

Blika har igangsat en spændende ’vækstrejse’ med henblik på at skabe vækst i salget af intelligente opbevaringsløsninger - og du har mulighed for at komme med på ’rejsen’.

 

Du skal sammen med det interne salgsteam medvirke til at fastholde den positive udvikling og samtidig skabe yderligere vækst i salg og indtjening hos eksisterende og nye kunder inden for Blika’s to primære kundesegmenter på det danske marked. I jobbet vil der være særlig fokus på indretningsløsninger til private og offentlige anlægs- og byggeprojekter, samt at bringe Blika ’in top of mind’ hos prioriterede aktører inden for projektmarkedet.

 

Jobprofil

 

  • Opsøge og udbygge salget af kundetilpassede indretningsløsninger til private og offentlige bygge- og anlægsprojekter (70%)
  • Vedligeholde og udbygge salget til eksisterende og nye industrikunder i Danmark (30%)
  • Opsøgende salg og rådgivning hos arkitekter, bygherrer, tekniske forvaltninger og industrikunder
  • Afdækning af salgspotentiale, udarbejde indretningsskitser og måloptagelse, samt behandling af udbudsmaterialer
  • Udarbejde tilbud
  • Besøge forhandlere
  • Drive egen pipeline og lede kortere projekter - fra første kontakt til opfølgning på leverancer
  • Afholde produktseminarer og medvirke i produkttræning af forhandleres sælgere
  • Opsamle og organisere ideer og input fra markedet til produkt- og konceptudvikling

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som sælger eller Key Account Manager inden for byggebranchen og industrien. Du har erfaring med både salg af standardløsninger og projektsalg af kundetilpassede indretningsløsninger, samt pipelinemanagement og tilbudssystemer. Og du har opnået gode resultater inden for forhandlersamarbejde og opbygning af projektmarkedet. Desuden behersker du Officepakken og CRM-systemer og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du hurtigt opfattende, målrettet og har en proaktiv indstilling. Du er udadvendt og god til at skabe relationer, og du er en god sparrings- og samarbejdspartner. Samtidig er du nysgerrig, har et stort overblik og er en kreativ trouble shooter.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, telefon, pc og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Blika A/S er en af Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer i form af værkstedsvogne og garderobeskabe i stål. Blika bliver drevet fra hovedsædet i Esbjerg, mens produktionen er placeret på egen fabrik i Tjekkiet. Blikas værkstedsvogne og garderobeskabe i stål er repræsenteret på flere europæiske markeder med salgskontor i både Sverige og Slovakiet.

 

Stilling

Key Account Manager


Firma

Blika A/S


Sted

Esjerg


Hjemmeside

www.blika.dk


Referencenummer

19-322


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS