Jobannonce new business development

New Business Development til MedicoPack A/S

Har du det drive og den passion der kan sikre nye produkter en sikker rejse fra start til mål?

 

Med udgangspunkt fra virksomhedens hovedkontor i Langeskov skal du hjælpe såvel nye som eksisterende kunder med at virkeliggøre deres ideer og løfte deres eksisterende løsninger til nye højder.

 

Dine og kollegernes kompetencer, samt ikke mindst kundernes input, skaber kommercielt og funktionelt unikke produkter til den globale pharma-industri, hvis fulde potentiale realiseres gennem dine veldokumenterede go-to market-planer.

 

Hovedopgaver

 

  • Understøtte salgsindsatsen i forhold til realisering af nye forretningsmuligheder
  • Teknisk projektledelse i tæt samarbejde med kunderne omkring udviklingstiltag
  • Udarbejde og implementere handlingsplaner for det globale produktprogram
  • Forestå systematisk indsamling af markedsinformation
  • Såvel intern som ekstern formidling af teknisk funktionalitet
  • Udarbejde teknisk baggrundsmateriale til markedsføringsformål
  • Understøtte salgskollegerne ved kundebesøg, messeaktiviteter mm.
  • Varetage den primære og løbende dialog med udvalgte kunder

 

Personprofil

 

Du har erfaring med New Business Development, gerne fra pharma-industrien, hvor du har arbejdet med teknisk projektledelse og salg i et internationalt miljø, samt sandsynligvis er uddannet ingeniør eller har en anden relevant uddannelse.

 

Som person er du nysgerrig og lærenem og trives med at tilegne dig og formidle teknisk viden på et højt fagligt niveau. Din kommercielle forståelse og dit drive sikrer, at du trives i et konkurrencepræget marked, hvor ambitiøse mål er en naturlig del af dagligdagen. Og du glædes ved at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor forandring er en del af dagligdagen, hvor kunden altid er i centrum og hvor der sættes ambitiøse mål.

 

Du tager ansvar for din egen arbejdsdag, men er samtidig opmærksom på værdien af samarbejde og holdånd. Du er relationsskabende og glædes ved at møde nye mennesker, og samtidig er du detaljeorienteret og finder det interessant og udfordrende at arbejde med pharma-industriens høje standard og krav. Desuden er du god til at formulere dig skriftligt og behersker engelsk i skrift og tale.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

I mere end 50 år har MedicoPack A/S designet, udviklet og produceret plastemballage til medicinsk brug inden for injektions- og infusionsterapi til den globale farmaceutiske industri og sygehuse. Virksomheden ligger i Langeskov og beskæftiger ca. 90 medarbejdere. Medicopack A/S indgår i SP Group, der er en international børsnoteret plastvirksomhed med hovedsæde i Danmark. SP Group er en førende leverandør af plastforarbejdede emner til blandt andet Healthcare og Cleantech industrien.

 

Du kan læse mere her: www.medicopack.dk og www.sp-group.com


Stilling

New Business Development


Firma

MedicoPack A/S


Sted

Langeskov


Hjemmeside

www.medicopack.dk


Referencenummer

19-304


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS