Jobannonce produktionsleder

Produktionsleder til Dansk Polyglas

Iderig og hands-on produktionsleder søges

 

Er du en udpræget teknisk problemløser og erfaren produktionsleder? Så er du måske Dansk Polyglas’ nye produktionsleder.

 

Der er tale om en nyoprettet stilling med reference til direktionen. Jobbet er spændende og udfordrende og du får i høj grad mulighed for personlig udvikling.

 

Jobprofil

 

  • Produktionsledelse – fokus på og opfølgning af de respektive produktioner
  • Produktionsplanlægning
  • Arbejdstidsregistrering
  • Tegnings- og produktionsgrundlag
  • Dokumentation
  • Indkøbsspecifikationer
  • Varemodtagelse og modtagekontrol
  • Vedligeholdelse af udstyr
  • HSE

 

Personprofil

 

Du kommer fra en lignende stilling som produktionsleder eller teamleder og har erfaring med produktudvikling og kundetilpassede projekter i kompositter/glasfiber, gerne inden for formgivning, håndoplæg og vakuumteknik. Du har en relevant uddannelse som f.eks. plast- eller værktøjsmager – evt. med en overbygning som diplomleder. Desuden behersker du Office-pakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du struktureret, analytisk og fremsynet med et godt overblik. Du har et stort drive, er kreativ, iderig og ser muligheder i stedet for begrænsninger. Samtidig har du en stor arbejdskapacitet og motiveres af resultater. Desuden har du gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter bl.a. pension, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Dansk Polyglas A/S udvikler og fremstiller kompositemner i såvel glasfiberarmerede polyester-resiner, som kemikalieresistente og brandhæmmende systemer. Udviklingen og produktionen af kompositemner foregår i ca. 3000 m2 store produktions- og administrationslokaler.

Virksomheden ligger i Broby på Fyn og beskæftiger i gennemsnit ca. 20 medarbejdere.

 

Stilling

Produktionsleder


Firma

Dansk Polyglas A/S


Sted

Broby


Hjemmeside

www.polyglas.dk


Referencenummer

19-324


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS