Profil Henrik Nissen

Henrik Nissen

Researcher og rådgiver

Sønderborg

 

Tlf. +45 22 74 42 28

E-mail: hn@skelmose.eu

 

Se Henriks LinkedIn-profil

 

 

Henriks speciale:

- Researcher

- Headhunter

- Jobkonsulent

 

 

Henrik Nissen

 

Researcher til industri, byggesektoren, offshore m. fl.

 

Henrik er vores researcher og den, som finder kandidaterne. Han har tidligere været headhunter og kender derfor hele processen, men har valgt at specialisere sig i rollen som researcher. Dermed vil især mange kandidater – og endnu flere potentielle kandidater – blive kontaktet af Henrik. Ofte som deres første kontakt til Skelmose.

 

Med sin sans for diskretion og forståelse for, at et tilbud om et jobskifte, ofte sætter mange nye tanker i gang hos en potentiel kandidat, forstår han også, at mange gerne vil ”sove på det”. Henrik oplever også, at en første afvisning efter lidt betænkningstid giver appetit på en god dialog til afprøvning af, om basis for et jobskifte er til stede. Om muligheden skal afprøves fra begge parters side. For det er vigtigt, at alle parter er tilfredse og trygge i processen.

 

Rekruttering - researcher

Skelmose er et professionelt rekrutteringsfirma, som repræsenterer kunder med behov for en ny leder eller specialist.

 

Vi lever i lige så høj grad af, at der er kandidater, som føler sig i trygge og professionelle hænder hos os og vil være kandidater til jobbene. Her er Henrik en god ”ven” og professionel researcher, som ”har et godt tilbud” om et jobskifte. Han inviterer til samtale og dialog, hvor vi sammen afprøver, om du passer til det konkrete job og den virksomhed, som vi repræsenterer.

 

Succes i et nyt job er både menneskelig og kollegial trivsel samt nye opgaver og en faglig og personlig udfordring.

 

Rådgivning & sparring

Vores – og dermed Henriks – matchmaking af job og kandidat er en alvorlig sag. Kandidaten bliver reelt ”målt og vejet” på sine kompetencer, erfaringer, uddannelse og personlighed. Det matcher vi op mod virksomhedskulturen og jobbet hos vores kunde. Finder vi et positivt match, foreslår vi, at kandidat og den nye chef mødes, så de i direkte dialog afprøver, om der er fælles mål og interesser. Om den ”personlige kemi” mellem dem føles rigtig og bæredygtig.

 

Det kan en kandidat godt tale åbent om med Henrik. Han vil gerne føle, at valget er det rigtige. Og han vil gerne hjælpe og bidrage til, at en kandidat får et godt job og udvikler sig på den måde i sit arbejdsliv.

 

Vurderer kandidaten eller virksomheden, at det ikke er den rigtige løsning, er det for Henrik ikke en ”dur ikke” – men i stedet en dialog, hvor vi bedre kan skabe det match, som er rigtigt hos en anden virksomhed på et senere tidspunkt.

 

Basis på Als

Henrik arbejder primært fra sit hjemmekontor på Als. Search er ikke et 8-16 job. Mange kandidater vil helst kontaktes efter arbejdstid og under private former. Ringer Henrik, kan du aftale en anden tid, hvis opringningen er ubelejligt.

 

Henriks faglighed

Henrik er cand. mag. og reserveofficer og har mere end 20 års erfaring inden for HR og rekruttering.

 

Mere om Henrik

 

Kontakt gerne Henrik og få en snak og et godt råd om dine aktuelle behov.

 

Copyright @ All Rights Reserved

Skelmose ApS

Faglighed - Grundighed - Tryghed