Anbefalinger

Anbefalinger

 

Skelmose finder den rigtige leder eller specialist til din virksomhed

Martin Brøllund Hansen

Ansat som Sales Manager hos LogiCon Nordic A/S

"Der hersker ingen tvivl om at Aksel, til fulde formår at undersælge sig selv, og netop derved i forbindelse med den personlige samtale, formår at skabe en tillidsfuld sfære. For mig som jobsøgende skabte Aksel fra starten af netop dette element. Og dermed kunne jeg sænke paraderne og åbne op for både mine indsigelser og bibringe en ærlig samt positiv nysgerrighed. Det var et langt forløb med tests, samtaler og en håndfuld referencer. De primære nøgleord omfattende min oplevelse af Aksel Uglvig Jensen og Skelmose, er Sikkerhed, Dybdeborende, Omfavnende, Irriterende og med respekt for et humanistisk afsæt. For Aksel Uglvig Jensen og Skelmose handler det ikke bare om tid. Det handler om ”matching”. Og det formår Skelmose!"

 

Steen Kikkenborg

Salgsdirektør

"Jeg har lært Aksel at kende i forbindelse med et jobskifte, hvor Aksel var til stor hjælp på en yderst kompetent og professionel måde i hele processen. Med Aksel oplever man en god dialog og stor åbenhed altid på en seriøs og engageret måde. Jeg kan kun give Aksel min bedste anbefaling."

 

Mette Boe

Ansat som indretningskonsulent hos Danhaus Bolig A/S

"Jeg mødte Aksel i forbindelse med at han havde fået opgaven at finde rette person til en stilling i et eksternt firma. Aksel fremstår saglig, grundig og målrettet gennem første del af forløbet. I anden del af forløbet, hvor det personlige møde og telefonsamtaler kommer ind, fremstår Aksel dertil rolig, saglig og venlig/behagelig i dialogen. Alt ialt en yderst positiv oplevelse af hele processen fra min side."

 

Martin Vissing Sørensen

Ansat som Area Sales Manager hos LogiCon Nordic

"Forløbet hos Skelmose har været meget professionelt, gennemskueligt og med løbende tilbagemeldinger – jeg har været i trygge hænder.

Kort sagt: I har været super gode og gjort det fremragende, 100% godt samarbejde – jeg kunne ikke ønske et bedre forløb og vil gerne anbefale Skelmose til andre."

 

Lars Hauge Olesen

Ansat som reliability engineer hos Fertin Pharma

"Jeg har haft fornøjelsen af at blive kontaktet af Aksel Uglvig Jensen angående en stilling som PCCE-specialist ved Fertin Pharma. Aksel har igennem hele processen været meget professionel, fleksibel og super god at sparre med. Aksel har et stærkt erfaringsgrundlag og skaber en behagelig atmosfære - man kan mærke, han kommer hele vejen rundt om ens profil. Jeg giver Aksel Uglvig Jensen de bedste anbefalinger."

 

Tine Rothaus Faartoft

Ansat som kvalitetskoordinator hos Atria Danmark A/S

"Mine varmeste anbefalinger til Aksel Uglvig Jensen for en helt igennem professionel rekruttering og et respektfuldt forløb."

 

Søren Nielsen

Ansat som produktionsleder hos Ikadan Plast A/S

"Aksel Uglvig Jensen har et meget positivt sind. Han arbejder meget professionelt og seriøst med opgaven omkring rekruttering og er meget fleksibel med hensyn til møder enten pr. telefon eller "face to face". Jeg har ingen problemer i at anbefale Aksel til andre."

 

Marina Sloth

Ansat som Area Sales Manager hos LogiCon Nordic A/S

"Jeg har haft fornøjelsen at møde Aksel i forbindelse med et rekrutteringsforløb.

Aksel er meget professionel, engageret og gir en god sparring, så man føler sig tryg gennem alle processer. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Aksel Uglvig Jensen - Skelmose Consulting.

Nu glæder jeg mig til at tage fat på nye og spændende udfordringer, tak."

 

 

Lars Godber Nielsen

Ansat som produktchef hos LogiCon Nordic A/S

"Kompetent, professionel og engageret. Jeg kan kun tilslutte mig den lange række af anbefalinger af Aksel Uglvig Jensen. Aksel kontaktede mig med et spændende job og efter en grundig gennemgang af kompetencer endte det med et nyt og spændende job.”

 

Michael Clausen

Ansat som konstruktionsingeniør hos RUNI

"Aksel Uglvig Jensen kontaktede mig med et job der lige kunne være noget for mig. Det er så der jeg er endt nu, og gennem hele processen med samtaler og personlighedstest har Aksel været med. Han har været tilgængelig og professionel hele vejen. Skelmose og Aksel Uglvig Jensen kan kun anbefales."

 

Bo Rasmussen

Ansat som salgschef hos Dansk Polyglas A/S

"Jeg starter den 1. december 2017 som salgschef og medejer af Dansk Polyglas A/S i Broby, og i den forbindelse skal der lyde en stor tak til Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose Consulting. Aksel formår, selv i komplekse og svære forhandlingssituationer, at forene mæglerrollen med integritet, empati og snarrådighed til fordel for begge parter.

Jeg har kun rosende ord at medgive Aksel, og vil bestemt bruge Aksel igen ved an- og genansættelser."

Lars Fogde

Ansat som lagerchef hos Kelsen Group

"Skelmose har gennem Aksel Uglvig Jensen kontaktet mig med en opfordring til at søge en stilling, som viste sig at være skræddersyet til mine faglige kompetencer og erfaringer, samt et helt perfekt match til mine personlige præferencer. Trods det faktum at jeg på tidspunktet sad i en god stilling, måtte jeg hurtigt se mig overbevist om, at Skelmose og Aksel nok i virkeligheden havde en endnu mere 'rigtig' hylde i dansk erhvervsliv at 'lægge mig på'. Skelmose virker for mig som særdeles grundige i deres research forud for kontakt. Jeg vil derfor gerne anbefale alle at tage en eventuel henvendelse fra Skelmose seriøst. Jeg fik jobbet, så jeg tør vove påstanden at min nuværende virksomhed også har været fuldt ud tilfredse med de services, som de har haft Skelmose til at varetage i denne sag."

Bent Stenstrup

Ansat som Supply Chain Manager hos Tallykey A/S

"Jeg har gennem en jobansøgning stiftet bekendtskab med Aksel Uglvig Jensen, direktør for Skelmose Consulting, der gennemførte interviews, test osv. ifm. min ansøgning.

Det var min oplevelse, at Aksel var meget grundig ift. at sikre sig min interesse for og mine kompetencer til stillingen inden jeg blev præsenteret for virksomheden som kandidat. De efterfølgende tests og samtaler blev også gennemført på en saglig og professionel måde, hvor evt. tvivlsspørgsmål ift. mit match til stillingen blev uddybet. Det var således min opfattelse, at det samlede forløb, forud for min ansættelse, blev gennemført grundigt og professionelt."

Peter Lambæk Nielsen

Ansat som Sales Manager Europe hos STRECON A/S

"Jeg fik en henvendelse fra Skelmose vedrørende et job som Sales Manager til Tyskland. I modsætning til mine hidtidige erfaringer med rekrutteringsbranchen, fik jeg meget hurtigt indtrykket af, at Skelmose vægtede det samlede potentiale højere end et par huller i de formelle kompetencer. Jeg er meget overbevist om, at dette også har høj værdi for den ansættende virksomhed. Der blev i den samlede evaluering naturligvis fokuseret på mine kompetencegabs, herunder hvor hurtigt og effektivt de forventedes at blive lukket. Men rekrutterings-processen blev hele vejen igennem kørt i en behagelig, åben, konstruktiv og gensidig respektabel atmosfære, hvilket jeg satte stor pris på."

Conny Kolding

Ansat som produktionsplanlægger hos OMME LIFT

"Personligt har det været en dejlig oplevelse at blive kontaktet af Aksel vedr. en eventuel ansættelse. Han er både vedholdende og engageret, men samtidig respektfuld og ikke for pågående. Han skaber en behagelig stemning igennem hele processen. Det var den oplevelse jeg havde i mit ansættelsesforløb ved Omme Lift A/S. Jeg kan varmt anbefale Aksel Uglvig Jensen, Skelmose Consulting."

Anders Nielsen

Ansat som teknisk chef hos Atria Danmark

"Har med stor fornøjelse lært Aksel at kende igennem et rekrutteringsforløb. Under hele forløbet har Aksel været garant for grundighed og professionalisme.

Han skaber en behagelig stemning og er en god sparringspartner.

Jeg kan derfor varmt anbefale Aksel Uglvig Jensen - Skelmose Consulting."

 

Jacob Fonnesbæk

Ansat som projektleder hos EL-TA A/S

"I forbindelse med mit jobskifte til EL-TA A/S, stod Aksel for rekrutteringen. Aksel arbejdede meget professionelt, og var meget respektfuld omkring behovet for diskretion. Aksel var også meget fleksibel i forhold til tidspunkter hvor han stod til rådighed, det værende dag og aften, såvel som weekend. Alt i alt havde jeg en rigtig god oplevelse med Aksel."

Alf Martin Janby

Ansat som teknisk projektleder hos Kelsen Group A/S

"Jeg har netop gennemgået et ansættelsesforløb ved Aksel Uglvig Jensen, Skelmose Consulting ApS. Aksel har håndteret processen meget professionelt og har bragt sider frem om mig selv, som jeg ikke kendte.

Jeg har tidligere haft kolleger, som også er blevet ansat gennem Aksel Uglvig Jensen. De er utroligt kompetente og meget velplacerede i deres stillinger, og jeg har aldrig været i tvivl om at jeg er i gode hænder hos Aksel og Skelmose Consulting."

Leif Lauritsen

Ansat som salgskonsulent hos Preben Z Jensen A/S

"Til andre jobsøgere kan jeg varmt anbefale Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose Consulting. For 4 år siden blev jeg fyret fra mit job, og var i den forbindelse i kontakt med Aksel. Han skilte sig ud ved at være meget lyttende til hvem jeg var, både som person og fagligt. Derudover gik han også op i hvad jeg forventede af fremtiden. Det har resulteret i at jeg har været i det firma Aksel skaffede mig job i, nu på 5. år. "

 

Lasse Bendixen Andersen

Ansat som økonomichef hos Esbjerg Farve og Lakfabrik A/S

"Jeg har haft den fornøjelse at stifte bekendtskab med Aksel i forbindelse med min ansættelse som økonomichef hos Esbjerg Farve- og Lakfabrik A/S.

Processen har på alle områder været professionel, gennemført og meget målrettet i forhold til stillingen og opgaverne. Dialogen undervejs har været utroligt motiverende og samtidig skabt en høj grad af tillid og åbenhed omkring processen. Jeg kan på alle måder anbefale Aksel i forbindelse med rekrutteringsprocessen."

 

 

Hvad siger kunder og kandidater

Vi lægger stor vægt på at give kunder og ansøgere en god oplevelse. Læs her, hvad nogle af vores kunder, ansøgere og nyansatte siger om samarbejdet med os.

 

Copyright @ All Rights Reserved

Skelmose ApS

Faglighed - Grundighed - Tryghed