Nyt firma

 

Ny virksomhed

 

Igennem et stykke tid har jeg overvejet nogle nye tiltag i Skelmoseregi, men efter at have været i kontakt med en række interessante og meget kompetente mennesker har vi i fællesskab besluttet at starte en ny virksomhed her i sommer.

 

Grundlaget for den nye virksomhed bliver strategisk ressourceformidling frem for fastansættelse, bl.a. til dækning af et midlertidigt behov for særlige kompetencer og ressourcer – f.eks. i forbindelse med turnarounds, implementeringen af nye strategier såvel som et mere operationelt behov for implementeringen af nye systemer og processer.

 

Med andre ord en ny måde at tænke medarbejdere og ressourcer – et tilbud til små og mellemstore virksomheder om en omkostningseffektiv og fleksibel adgang til specialiserede og højt kvalificerede kompetencer i kortere eller længere perioder gennem et netværk af kvalificerede ledere og specialister. I en dynamisk og omskiftelig verden, hvor forretningsvilkårene og forretningsmodellerne konstant bliver udfordret – senest med coronakrisen - synes dette behov for fleksibilitet ikke at blive mindre.

 

Vi forventer at ”være flyvende” i august – logo og hjemmeside er ved at være på plads, og vi glæder os meget til at kunne præsentere det hele, når vi går online.

 

Hvis du allerede nu kunne tænke dig at vide mere om vores nye virksomhed, evt. muligheder heri for dig mv. eller har brug for assistance gennem Skelmose, stiller jeg mig meget gerne til rådighed – ring til mig for at høre nærmere ... jeg står klar.

 

Du og dine nærmeste ønskes en god sommer.

 

Med venlig hilsen

 

Aksel Uglvig Jensen

Skelmose


Skelmose, juli 2020

 


Læs også:


Ny samarbejdspartner - ByPro

Skelmose har fået en ny samarbejdspartner: ByPro, der kan hjælpe virksomheder med af finde midlertidige specialister og ledere.


Læs hele artiklen


Preboarding og onboarding - en god start

Omkring 25% af nyansatte stopper allerede inden for det først år - har du råd til det? Frafaldet kan dog reduceres betydeligt.


Læs hele artiklen


Er fremtidens rekruttering elektronisk?

Elektroniske systemer til rekruttering fremhæves som en nem løsning, Men er det nu også det optimale for dig og din virksomhed?


Læs hele artiklen


Deleøkonomiens indtog på arbejdsmarkedet?

En voksende trend i samfundet i dag er alle mulige former for deleøkonomi. Kan denne trend også omfatte arbejdsmarkedet?


Læs hele artiklen


Professionel research

Kan du selv sælge ideen til potentielle kandidater om, at de skal søge en stilling hos dig eller din virksomhed?


Læs hele artiklenNy spændende samarbejdsaftale

CS electric A/S og Skelmose har indledt et samarbejde med henblik på at styrke rekrutteringen af fremtidens medarbejdere.


Læs hele artiklen


Læs øvrige fokusartikler

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS