Jobannonce afdelingsleder

Afdelingsleder / teknisk chef søges til Ferrum Automation

Tør du lade dit lederskab udfordres af stærke faglige kompetencer, vækstambitioner og meget krævende internationalt orienterede kunder?

 

Som en del af Ferrum Group A/S søger Ferrum Automation en erfaren afdelingsleder, der kan forestå den daglige drift i afdelingen og samtidig sikre optimale tekniske løsninger, og en fortsat udvikling af en fagligt stærk medarbejdergruppe.

 

Du får ansvaret for den el-tekniske leverance, så både kundetilfredshed og økonomi bliver optimeret.

 

Daglige opgaver

 

  • Forestå den daglige ledelse og udvikling af Ferrum Automation sammen med velkvalificerede og dedikerede medarbejdere
  • Sikre levering til rette tid i rette kvalitet med forventet ressourceanvendelse
  • Kontakt til og koordinering af underleverandører
  • Disponering af diverse materialer til produktionen

 

Personprofil

 

Du er stabil, moden og tillidsvækkende og har erfaring fra en lignende stilling i automationsbranchen med kundetilpassede og højtspecialiserede løsninger.

I din lederstil er du udfordrende og ambitiøs, men samtidig også coachende og understøttende, så dit stærke lederskab bliver et naturligt omdrejningspunkt for dine medarbejdere og deres personlige og faglige udvikling.

Du er proaktiv, energisk og særdeles resultatorienteret og tager løbende nye initiativer for at optimere processer og ressourceforbrug, selvfølgelig med blik for kvalitet og finish.

Du har en relevant faglig uddannelse som elektriker, installatør eller elektroingeniør suppleret med en relevant efteruddannelse, og du arbejder ubesværet med bl.a. IT, Lean og kvalitetssikring.

Du er en naturlig rollemodel, der udøver tydelig og synlig ledelse, du sætter retning og tydelige mål, som du evner at forfølge i tæt samarbejde og løbende dialog med dine medarbejdere.

 

Virksomheden tilbyder

 

Spændende arbejdsopgaver, stor indflydelse på egen dagligdag og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon mm.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Ferrum Automation er en del af Ferrum Group A/S.


Ferrum Automation A/S’ ekspertise er produktionstekniske løsninger til moderne industrivirksomheder. Så uanset hvilken proces, der ønskes automatiseret, har Ferrum Automation kompetencerne til at løse opgaven. Ud over design og engineering tager vi gerne det fulde ansvar for automationsprojekter med alt, hvad dertil hører.

 

 

 

 

 

Stilling

Afdelingsleder / teknisk chef


Firma

Ferrum A/S


Sted

Fredericia


Hjemmeside

www.ferrum-group.dk


Referencenummer

21-459


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN