Jobannonce byggeleder Junge Byg

Ny byggeleder får medansvar for at forvandle bydel

Det handler om mennesker og om at skabe rum til både bolig og erhverv, når Junge Byg skaber Schaub Parken i Esbjerg. Her skal nemlig være plads til både 55 moderne og elegante boliger samt et 3.000m2 supermarked i første etape og yderligere 122 boliger i etape 2 – noget en ny byggeleder får en absolut nøglerolle i. 

 

Vil skabe nyt liv i gammel bydel


Der er tale om en totalentreprise, når Junge Byg er med til at konvertere den gamle Dat-Schaub industrigrund i Esbjerg til en moderne og ikke mindst grøn bydel med plads og rum til både de lokale beboere og byens borgere generelt.

 

Nøgleordene er trivsel i trygge og hjemlige rammer med plads til både formelle og helt uformelle møder mellem mennesker. Netop dette spiller godt ind i Junge Bygs mangeårige historie, hvor balancen mellem effektivt byggearbejde, høj kvalitet, samarbejde og sans for detaljen altid har været kerneværdier. Det handler om at skabe plads til liv!

 

Brug for byggeleder med overblik, ordenssans og gode koordinationsevner


Schaub Parken er det største enkelt-projekt i Junge Bygs historie – og der er flere på vej. Derfor knytter der sig også en del forventninger til netop byggeriet i Esbjerg, som meget vel kan blive det første i rækken af flere store bydelsprojekter andre steder i landet.

 

Store byggerier involverer altid en lang række fagkompetencer, som alle skal arbejde sammen for at projekterne lykkes. Hos Junge Byg er nøglen et stærkt team af erfarne projektfolk, som kan styrke samarbejdet på tværs og styre projektet sikkert i havn.

 

Derfor leder Junge Byg efter endnu en teknisk begavet byggeleder, som kan dokumentere erfaring fra andre store byggeprojekter og klart udviser forståelse for totalentreprisers mange facetter. Det er desuden helt afgørende, at du er en afslutter, som formår at føre projektet helt i mål til aftalte tid. Solid tegningsforståelse og et indgående kendskab til den tyske bæredygtighedscertificering, DGNB, er blot nogle af kravene. Byggeriet i Esbjerg er nemlig klassificeret som DGNB-Guld.

 

Sådan bliver du en succes som byggeleder hos Junge Byg


Første etape af byggeriet i Esbjerg er sat til at vare 1½ år fra nu, og undervejs er der en lang række opgaver, du som byggeleder skal tage dig af i lederteamet:

 

  • Indhente leverandørtilbud sammen med projektlederen
  • Byggeledelse af totalentreprise
  • Ledelse af egne håndværkere
  • Tilsyn med underentreprenører
  • Opfølgning af økonomi, tidsplan og kvalitet
  • Aflevering af byggeopgaver til kunden
  • KS og løbende mangelgennemgang
  • Årsgennemgang sammen med projektlederen og kunden

 

Virksomheden tilbyder 


Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, gulpladebil/kørepenge og mobiltelefon.

 

Sådan bliver du den nye byggeleder hos Junge Byg


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om Junge Byg


Junge Byg A/S blev grundlagt i 1993 af Claus Junge, som en traditionel tømrervirksomhed. Med årene har virksomheden udviklet sig til et alsidigt byggefirma med fag-, hoved- og totalentrepriser for både private og offentlige bygherrer. Junge Byg har gennem de senere år også udviklet, udført og solgt egne projekter. Virksomheden er i vækst og beskæftiger i dag ca. 60 ansatte.

Stilling

Byggeleder


Firma

Junge Byg A/S


Sted

Grindsted


Hjemmeside

www.jungebyg.dk


Referencenummer

22-631


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN