Jobannonce direktør

Direktør til elitesportsklub


Tør du lade dine ledelsesmæssige evner udfordre gennem ledelse af såvel lønnede som frivillige kolleger? Trives du med at bygge og fastholde relationer? Nyder du at møde pressen, sponsorer, fans og politiske beslutningstagere? Kan du fortsat udvikle en sund fan-kultur?

 

Har du det drive og overblik der skal til for at afvikle kampe stort set hver uge i sæsonen? Og har du samtidigt erfaring med drift og strategisk udvikling af en sæsonbetonet ”oplevelsesvirksomhed” og kan styre den økonomiske udvikling, ja så er det måske dig der skal være den nye direktør?

 

En af region Syddanmarks elitesportsklubber skal have ny direktør, der i samspil med såvel kolleger som en aktiv bestyrelse kan forestå den daglige drift, strategisk udvikling og den økonomiske styring.

I det daglige er du suppleret af et ungt og engageret kommercielt team, en sportslig ledelse og en række positive frivillige der gerne går et ekstra skridt for klubben.

 

Daglige opgaver

 

Udover det overordnede ansvar for klubbens aktiviteter og økonomiske udvikling er de primære opgaver:

 

  • Ledelse af såvel ansatte som frivillige
  • Sikring af kampafvikling
  • Sikring af sponsorpleje, herunder netværksaktiviteter
  • Forhandling af leverandøraftaler og indkøb
  • Sikre økonomisk styring og rapportering
  • Fastlægge strategiske mål og implementere tilhørende handlingsplaner
  • Presse og myndighedskontakt

 

Personprofil

 

Du er en markant person der nyder at være ”på.” Du færdes hjemmevant i såvel de politiske kredse, blandt top-sponsorerne, som blandt klubbens mange og trofaste tilhængere og du er god til at skabe de rigtige relationer. 

Du har ledelseserfaring i forhold til såvel ansatte som frivillige og forstår at værdsætte og påskønne den enkeltes indsats.

Du er stærk til at eksekvere og levere på de strategiske målsætninger gennem såvel egne aktiviteter som gennem evnen til at få andre til at yde deres bedste.

Dine driftsmæssige og økonomiske kompetencer har du sikkert erhvervet gennem dels en relevant uddannelse, dels gennem dit hidtidige virke som f.eks. COO eller CEO, men nu vil du gerne udfordres af next step.

Du er en stærk kommunikator, der kan sikre gennemslag og at klubbens stemme bliver hørt i såvel pressen som på de sociale medier.

Du er proaktiv, energisk og resultatorienteret, og befinder dig godt i en mindre virksomhed, hvor du selv har afgørende indflydelse på arbejdsopgaver og resultater.

 

Klubben tilbyder

 

Spændende arbejdsopgaver, stor indflydelse på egen dagligdag og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, på tlf. 21 44 50 07. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Oplyses efter aftale


 

Stilling

Direktør


Firma

-


Sted

Syddanmark


Hjemmeside

-


Referencenummer

20-395


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS