Jobannonce driftsmester

Vil du være med til at sikre, at vores kunder altid har rent vand i hanen?

 

Er du uddannet maskinmester, og har du erfaring med SRO/SCADA-systemer? Vil du være en del af en virksomhed, hvor bæredygtighed står højt på dagsordenen i hverdagen? Så er du måske vores driftsmester til vandproduktion.

 

Hvad skal du lave?

Afdelingen Vandproduktion står for at levere rent drikkevand til de større byer i Esbjerg og Varde kommuner. Vi står for drift og vedligehold af 10 vandværker, 14 trykforøgere og 14 kildefelter med tilhørende boringer. Og så skal vi sikre, at vores vand lever op til ISO22000. Vi arbejder ud fra en bæredygtighedsstrategi, hvor vi bl.a. har fokus på at minimere spild af ressourcer – hvad enten det gælder vand, økonomi, materialer eller vores tid.

 

Som vores nye driftsmester bliver dine primære opgaver at:

 

  • Sikre optimal drift af alle produktionsanlæg i vandforsyningen
  • Håndtere hændelser​ på anlæg, herunder deltage i vagtordning
  • Kommunikere med interne samarbejdspartnere​ og være daglig tovholder på morgenmøder med øvrige driftsmedarbejdere
  • Planlægge, koordinere og udføre vedligehold​

 

Hvem er du?

Du er uddannet maskinmester eller har en lignende teknisk baggrund, der giver dig et solidt fundament for at fungere som driftsmester. Desuden har du:

 

  • Erfaring i brug af PC og SRO/SCADA-systemer f.eks. IFIX
  • Erfaring med vedligeholdelsessystemer f.eks. Sertica
  • Erfaring med brug af MS Office-pakken
  • Minimum B kørekort og gerne BE

Som person har du en struktureret og analytisk tilgang til hverdagen og det tekniske anlæg. Du er robust, kan arbejde selvstændigt og stoler på dine egne beslutninger. Du kan reagere og hurtigt tilpasse dig skiftende situationer og finde praktiske løsninger på dem. Du tager aktion og følger op på besluttede handlinger og målsætninger. Og så er du en holdspiller. Du bliver en del af et hold, hvor alle kompetencer tæller for at kunne drive en moderne vandforsyning.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige


DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund.

Rejsen er lige begyndt, og den kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.

 

 

Driftsmester til vandproduktion

Stilling

Driftsmester


Firma

DIN Forsyning


Sted

Esbjerg


Hjemmeside

www.dinforsyning.dk


Referencenummer

22-560


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN