Jobannonce Electrical Engineer MAKEEN

Electrical Engineer / Project Manager søges til MAKEEN Energys ambitiøse grønne projekt Envirotech

Vil du være med til at supportere vores team i MAKEENs ambitiøse grønne projekt Envirotech og ønsker du at arbejde i en international koncern, hvor vi bidrager til den grønne omstilling og udviklingen af nye teknologier for bæredygtighed og genanvendelse af problematisk affaldsplast?

 

”Du spiller en stor, koordinerende rolle i det banebrydende Plastcon-projekt, hvor første fuldskala-anlæg netop udrulles. Og så kommer du aktivt til at medvirke til at forbedre genanvendelse af affaldsplast”, siger Head of Engineering & Plant design Jens Christian Neimann-Platz.

 

Dine primære ansvarsopgaver: Plastcon-anlæg er multi-teknologiske og anseelige i kompleksitet og størrelse. Du vil blive beskæftiget med en bred vifte af forskelligartede projektknyttede opgaver og da Envirotech stadig er under stor udvikling vil du komme til at have indflydelse på din egen stilling og Plastcon-anlæggenes teknologiske optimering igennem den tidlige udrulningsfase.

 

Arbejdsopgaver:

 

 • Omsætte informationer fra PID til opbygning, bestykning og design af elektriske installationer/tavler
 • Forstå og kommentere på nøglediagrammer, I/O-lister, et-stregs diagrammer, inputs til funktionsbeskrivelser, samt koordinering til styring/software
 • Integrere og dimensionere udstyr til projektet i sammenspil med øvrige ’’package managers’’
 • Specificere og kvantificere bestykning af elektriske installationer og udstyr til projekterne, samt have direkte koordinerende kontakt til samarbejdspartnere og leverandører for tekniske afklaringer

 

Hvem er du?

 

Du trives i et miljø, hvor tingene af og til går hurtigt, og der er få faste rutiner. Hvis du kan lide at sige ja til udfordringer og kaste dig ud i opgaver, så kommer du til at passe perfekt ind.

 

Vi håber også, at du er god til at tænke proaktivt og kommunikere med forskellige mennesker på forskellige niveauer og roller, så du på den måde kan holde en smule struktur i vores travle hverdag.

 

Den ideelle kandidat:

 

 • 4-5 års erfaring fra en lignende stilling og en relevant el-teknisk ingeniøruddannelse – ideelt har du nok beskæftiget dig indenfor området der betegnes som mechatronics engineering
 • Kendskab til både HV- og LV-engineering
 • Projektorienteret, struktureret, metodisk og bevidst om processer
 • Erfaring med at arbejde i projektteam og have en koordinerende rolle
 • Gode samarbejdsevner og god kommunikatør
 • Besidder evnerne til at bestykke, designe og konstruere elektriske installationer til projektet
 • Arbejder godt med alle nationaliteter og har gode engelskkundskaber i skrift og tale
 • Er vant til at arbejde med hele MS Office-pakken, el-projekteringsprogrammel (f.eks. E-plan) og kendskab til ERP-system(er)

 

Arbejdstid og sted:

 

Du vil få din daglige base på MAKEEN Energy’s hovedkontor i Randers, lige ved motorvejen. Vi har flextid og en høj grad af frihed under ansvar. Vi arbejder med en gensidig forventning om fleksibilitet i travle perioder.  

 

MAKEEN Energy tilbyder:

 

Hos MAKEEN Energy støtter vi gerne op om mulighederne for din videreuddannelse, med mulighed for e-learning/kurser mv. Derudover får du også adgang til en række attraktive personalegoder, såsom massage, sundheds- og ulykkesforsikring, sund og velsmagende morgenmads- & frokostbuffet, frisørordning, lån af elcykel og løbehjul, fitness og diverse tilbud inden for indkøb, rabatordninger mv.

 

Lyder det som noget for dig?

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Hasager, Skelmose, på tlf. 30 23 70 12. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Anders Hasager her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om MAKEEN Energy

 

Vi er en global, markedsledende energivirksomhed med hjertet i visionære, bæredygtige løsninger.

På Randers Havn er vi fuld gang med at opføre Envirotech Plastcon-one-anlægget. Når det står færdigt primo 2023, vil det brede sig over 1½ hektar og konvertere 50 tons affaldsplast til olie om dagen. I EnviroTech / Plastcon vil du være knyttet til en større engineering-organisation. Vi har vokseværk, men aktuelt er vi omkring 75 medarbejdere tilknyttet projektet, og mange er eksterne. Vi er dog ved at ændre udformningen af holdet, så vi får flere fastansatte kolleger, og det er i selve opstarten af nye medarbejdere, at du får et stort ansvar.

”Vi beskæftiger os med genanvendelse på et helt nyt niveau, og vores løsning er under international bevågenhed. Så det er ikke et hvilket som helst projekt, du bliver en del af”, siger Jens Christian.

 

Læs mere her. 

 

Stilling

Electrical Engineer / Project Manager


Firma

MAKEEN Energy


Sted

Randers


Hjemmeside

www.makeenenergy.com


Referencenummer

22-594


Kontakt

Anders Hasager

Partner og rådgiver

Tlf. +45 30 23 70 12

E-mail: aha@skelmose.eu


SØG STILLINGEN