Jobannonce fabrikschef Bygcom

Fabrikschef søges til Bygcom

Kan du lide at have det daglige ledelsesansvar og få de mange elementer i salg, konstruktion, produktion og kvalitetskontrol til at nå sammen?

 

Kan du identificere dig med at være en del af den daglige produktion og have ansvaret for at sikre, at alle medarbejdere trives, kender deres roller og ansvar og har de forudsætninger, træning og værktøjer, der skal til for at få tingene til at køre optimalt? Så er du måske den fabrikschef, som Bygcom søger.

 

For rette vedkommende er der gode udviklingsmuligheder.

 

Fleksibelt stålprofilsystem sparer tid og penge

 

Hos Bygcom arbejder man progressivt på at erstatte traditionelle byggematerialer med produkter som fungerer på traditionel vis, men samtidig kan spare tid og penge på byggepladsen. Bygcom producerer vægge, dæk og tag, både som løsdele men også som hele statiske systemer.

 

Bygcom tilbyder stålprofil-systemer som har det bedste vægt-til-styrke-forhold på markedet. Profilsystemet er fleksibelt, kompatibelt og prisbesparende og kan leveres som et færdigt element eller som separate profiler.

 

Er du Bygcom’s nye fabrikschef?

 

Vi leder efter en synlig og markant ”hands-on” leder med en industriel eller håndværksmæssig baggrund fra bygge- og anlægssektoren, og erfaring med projekter og leverancer til byggebranchen. Du har et godt kendskab til de økonomiske sammenhænge i en industriel produktionsvirksomhed og flair for den tekniske og industrielle udvikling.

Og det er helt essentielt at du har gode samarbejds- og koordineringsevner, for du får det daglige overordnede ansvar for både konstruktion og produktionen.

 

Virksomheden tilbyder

 

  • Fast arbejde i et uformelt arbejdsmiljø
  • En lønpakke der afspejler dine kvalifikationer
  • Muligheden for at udvikle dig
  • Unik indsigt i fremtidens byggeri
  • Vigtig brik i en voksende virksomhed med store ambitioner

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Bygcom er Danmarks førende leverandør af præfabrikerede byggeelementer i stål til alle former for parcelhuse, villaer, rækkehuse, etagebyggeri, bygningsfacader, kontorbyggeri og lignende.

Bygcom samarbejder med en kreds af håndværkere om opførelsen af projekterne, men tegner, beregner og samler alle tråde enten som underleverandør eller som totalentreprenør.

 

Læs mere om Bygcom her: www.bygcom.com

 

Stilling

Fabrikschef


Firma

Bygcom Danmark ApS


Sted

Tarp


Hjemmeside

www.bygcom.com


Referencenummer

22-633


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN