Jobannonce indkøbs- og logistikchef

Indkøbs- og logistikchef til Systemair A/S


Super ”købmand” med teknisk flair og interesse for maskineri – er det dig?

 

Vi søger dig, som har erfaring med ledelse af teams og indgåelse af indkøbsaftaler, og som kan blive leder af både Systemairs indkøbs- og planlægningsafdeling.

En vigtig funktion bliver, i samarbejde og gennem sparring med planlægningsafdelingen, at varetage planlægning af indkøb og direkte ”hands on” omkring samt ansvar for indkøb til Systemair.

Du får reference til produktionsdirektøren og der er i alt 5 medarbejdere i de to afdelinger.

 

Jobprofil

 

  • Afdelingsledelse – indkøbs- og planlægningsafdelingen
  • Udvælge leverandører i samarbejde med teknikerne
  • Opfølgning på leverandører
  • Sikre leverancer til tiden
  • Forhandle med leverandører om leveringsbetingelser og indgå prisaftaler
  • Varetage den primære kontakt til danske og udenlandske leverandører
  • Indgå i teamet og selv varetage samhandlen med udvalgte leverandører
  • Samarbejde med Systemair-koncernens indkøbere
  • Sikre oprettelse og vedligeholdelse af stamdata for indkøbte komponenter

                            

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som f.eks. logistik- eller indkøbschef, gerne fra en maskinfabrik. Du er uddannet ingeniør, produktionsteknolog, maskintekniker eller lignende. Du har erfaring med ledelse af teams og indgåelse af indkøbsaftaler, samt med kundetilpassede løsninger og ordreproduktion. Desuden er du erfaren bruger af ERP-systemer og Officepakken og har gode sprogkundskaber på dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

Som person er du en god købmand, der er interesseret i tekniske komponenter. Du er et åbent, ærligt og troværdigt menneske - og så må du gerne have humor.

Du er et ordensmenneske, som arbejder målrettet og struktureret. Desuden er du teamorienteret og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Du ønsker at være med til at udvikle virksomheden og dens medarbejdere bedst muligt ud fra vore standarder og værdier; Prioritering, Enkelthed og Troværdighed; og medvirke til at sikre at medarbejderne i afdelingerne trives.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Vi er en god og stimulerende arbejdsplads der bruger store ressourcer på at videreudvikle faglige kompetencer og skabe et miljø, hvor vores medarbejdere føler sig tilpasse både fysisk og psykisk.

 

Vores kultur er præget af god stemning og sikres gennem vores interne oplæringsprogram til nye ansatte. Vi omgås hinanden med respekt og gør en dyd ud af altid at overholde interne aftaler. Vi vil opnå stadige forbedringer gennem engagerede, dygtige og loyale medarbejdere på en attraktiv arbejdsplads.

 

Vi tilstræber at sikrer en høj faglig viden og opkvalificering gennem både interne kurser, også kaldet "Systemair Academy", og eksterne videreuddannelsesforløb bestemt af nærmeste leder. Vores organisationsstruktur er flad, så der kan handles hurtigt, når dette er påkrævet.  

 

Hos Systemair skal det være godt at gå på arbejde. Derfor har vi ikke så mange regler, men til gengæld har vi holdninger, nemlig Systemairs standarder og værdier:


Prioritering                                Enkelhed                                       Troværdighed

 

Udvis initiativ                            ”Den lige vej”                                Tydelig kommunikation

Træf beslutninger                     Systemisk tilgang                         Driftsikre produkter

Fokuseret strategi                    Standardiseret sortiment              Kollektiv ansvar


Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Systemair leverer innovativ og effektiv ventilationsteknik - et godt indeklima er grundlaget for optimal præsentationsevne, sundhed og trivsel i hverdagen. Derfor har Systemair i mere end 40 år udviklet effektive ventilationsprodukter og -systemer til hele verden. Med grundværdierne Prioritering, Enkelthed og Troværdighed leverer vi løsninger til enhver udfordring inden for indendørs ventilation.

 

Systemair Gruppen er til stede i 50 lande i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Mellemøsten, Asien og Afrika og beskæftiger omkring 6.300 medarbejdere på verdensplan - heraf ca. 200 i Hasselager, syd for Aarhus.

 

Produktsortimentet består af ventilationsaggregater og øvrige ventilationskomponenter som brand- og røgspjæld, brandsikringsautomatik, armaturer, emhætter, luftfordeling mm. Virksomheden ligger i Hasselager og beskæftiger i dag 200 medarbejdere.

 

Stilling

Indkøbs- og logistikchef


Firma

Systemair A/S


Sted

Hasselager


Hjemmeside

www.systemair.com/da


Referencenummer

20-370


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS