Jobannonce intern sælger

Intern sælger med stort salgsgen


Er du serviceminded og kan sælge teknik?

 

NORD Gear Danmark A/S i Kliplev vækster og søger derfor en ny intern sælger. Du bliver en del af et velfungerende salgsteam, som sætter en stor ære i at yde hurtig og kompetent service. Vi har et stort potentiale og det skal du være med til at realisere. Du får reference til den interne sales manager.

 

Arbejdsopgaver:

 

  • Betjening og ansvar for udvikling af C-kundesegmentet, fra hovedkontoret i Kliplev
  • Afdække og udnytte markedspotentialet hos nuværende og potentielle C-kunder i samarbejde med den øvrige salgsorganisation
  • Udarbejde forslag og tilbud på mekaniske og elektromekaniske løsninger
  • Sælge systemer til C-kunder i hele Danmark via telefon, mail og Teams
  • Opfølgning på tilbud og projekter

 

Personprofil:  

 

Du har erfaring med salg og løsningssupport direkte til kunder. Din baggrund er måske automatikmekaniker, automatiktekniker eller en anden relevant mekanisk eller elektroteknisk uddannelse og du har erfaring med BtB-salg af mekaniske og gerne elektroniske løsninger.

 

Som person er du en udadvendt og kontaktskabende teamplayer, der trives i et uformelt miljø. Du er nysgerrig, engageret og serviceminded. I dit arbejde er du pligtopfyldende, struktureret og trives med mange bolde i luften, men er samtidig god til at afslutte opgaver - lukke ordren.

 

Du har desuden et godt kendskab til Microsoft Office-pakken, CRM og behersker engelsk i skrift og tale.

 

Virksomheden tilbyder:

 

Du bliver en del af et erfarent team, hvor der er gode personlige udviklings- og karrieremuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaringer, og personalegoderne omfatter pension og forsikring, mad- og frugtordninger.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf. 40 84 01 33. Send ansøgning med relevante bilag til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

 

Om virksomheden:

 

NORD Gear Danmark A/S er en del af NORD Drivesystems og har været repræsenteret i Danmark siden 1989 med salg og rådgivning inden for transmissionsteknik - gear og gearmotorer samt elektroniske produkter til regulering og styring heraf. Virksomheden ligger i Kliplev ved Aabenraa og beskæftiger i dag 15 medarbejdere.

Stilling

Intern sælger


Firma

NORD Drivesystems A/S


Sted

Kliplev v. Aabenraa


Hjemmeside

www.nord.com


Referencenummer

19-327


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN