Jobannonce intern salgsassistent

LogiCon Nordic søger intern salgsassistent

Har du smil i stemmen og et stort overblik?

 

LogiCon Nordic søger en salgsassistent, der sammen med 8 erfarne kollegaer har kontakten til større kunder og supporterer salgsafdelingens eksterne sælgere. Du bliver ansat i gruppen for internt salg og skal som sådan sælge varer fra hele LogiCon Nordics sortiment, men med særligt fokus på hygiejne (papirvarer, rengøring, overfladedesinfektion) samt knive og værktøj.

 

Jobprofil

 

  • Daglig kontaktperson for større kunder
  • Administrativ salgs-backup for salgsspecialister
  • Udarbejdelse af forecast, behovsberegning og indkøb fra leverandører
  • Oprettelse af ordrer
  • Fremskaffelse af produktdokumentation
  • Teknisk support
  • Opfølgning på ordrer, leverancer m.m.
  • Opdatering af priser

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som f.eks. intern salgsassistent eller salgsbackup i en handelsvirksomhed i fødevareindustrien. Desuden behersker du Office-pakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i både skrift og tale. Erfaring med BRC er en fordel.

 

Som person er du åben og udadvendt og har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner. Du er hurtig til at lære, kan tage en beslutning og håndtere mange bolde i luften ad gangen. Du stiller store krav til både dig selv og dine omgivelser. Samtidig har du humor og gode samarbejdsevner.

 

Virksomheden tilbyder

 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter pension, sundheds- og ulykkesforsikring.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 4084 0133. CV med relevante bilag kan sendes her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

LogiCon Nordic er førende leverandør af emballage, beklædning, håndværktøj og hygiejneprodukter til fødevareindustrien, og leverer derudover til en række andre industrier og institutioner. Virksomheden arbejder primært som distributør - suppleret med en mindre egenproduktion. Sortimentet omfatter såvel kundespecifikke som standardiserede produkter.

 

LogiCon Nordic har rødder helt tilbage fra 1931, hvor det daværende Slagteriernes Fællesindkøb (SFK) startede som grossist til fødevareindustrien. I 2006 fik virksomheden sin nuværende form som LogiCon Nordic. Virksomheden ligger i Kolding og beskæftiger i dag 35 medarbejdere.

 

 

Stilling

Intern salgsassistent


Firma

LogiCon Nordic A/S 


Sted

Kolding


Hjemmeside

www.logicon-nordic.dk


Referencenummer

22-581


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN