Jobannonce Key Account Manager LogiCon

Key Account Manager får ansvaret for eget segment i Østdanmark

LogiCon Nordic har udvidet kundegruppen til også at inkludere virksomheder uden for fødevareindustrien.

 

Et vigtigt job med mange facetter

LogiCon Nordic er markedsledende med ekspertise inden for plast, folier og pap til fødevareindustrien og har et stærkt fokus på kvalitet, miljø og samfundsansvar. Til penetrering af markedet uden for fødevareindustrien skal LogiCon Nordic bruge en dreven Key Account Manager (KAM) i Østdanmark, der har øje for god kundepleje samt for den fortsatte udvikling af segmentet.

 

Bliver du KAM hos LogiCon Nordic, får du hænderne i mange ting. Du kommer til at servicere, fastholde og udvikle eksisterende kunder, identificere, opsøge og etablere nye kunderelationer, udarbejde tilbud samt præsentere løsningsforslag for kunderne i hele Østdanmark.

 

Dit forretningsområde bliver i første omgang plast og ’Big Bags’ (FIBC) og sammen med produktcheferne får du et delt leverandøransvar. Stillingen er en nøgleposition hos LogiCon Nordic, med reference til den adm. direktør.

 

Sådan bliver du en succes hos LogiCon Nordic
Da der er tale om et område med udviklingsplaner og -potentiale, er det vigtigt, at du har god B2B-erfaring fra en lignende KAM-stilling - alternativt som Area Sales Manager. Du har salgserfaring med emballage til industrikunder, er vant til at have et selvstændigt kunde- og produktansvar og kan udvikle et segment.

 

For at trives er det vigtigt, at du er selvstartende og kommer med et bundsolidt drive. Vedholdenhed er en dyd, især når salgsprocessen strækker sig over flere måneder, og mange projekter er i gang på samme tid. Det kræver en god portion selvdisciplin og seriøs opfølgning af alle projekter.

 

Vi tror ikke på ultimative krav. Men du bør som minimum beherske Office-pakken og kunne kommunikere frit på både dansk og engelsk – i skrift såvel som i tale. Er du samtidig serviceorienteret og har gode kommunikations- og samarbejdsevner, så hører vi meget gerne fra dig.

 

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Vi tror på det lange seje træk. Det træk bliver meget bedre, når vi trækker sammen. Virksomheden har en flad struktur med en agil ledelse, der hurtigt kan tage beslutninger, når situationen kræver det. Strukturen sikrer også, at viden hurtigt flyder på tværs af organisationen. Det bliver den nye KAM også en central del af. God kommunikation – internt såvel som eksternt – er vigtig.

 

Din løn og ansættelsesvilkår forhandler vi i forhold til din erfaring og dine kvalifikationer. Personalegoderne omfatter pension, sundheds- og ulykkesforsikring, fri bil, mobiltelefon og bærbar pc.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen eller om LogiCon Nordic, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om LogiCon Nordic

LogiCon Nordic er førende leverandør af emballage, beklædning, håndværktøj og hygiejneprodukter til fødevareindustrien, og leverer derudover til en række andre industrier og institutioner. Virksomheden arbejder primært som distributør - suppleret med en mindre egenproduktion. Sortimentet omfatter såvel kundespecifikke som standardiserede produkter.

 

LogiCon Nordic har rødder helt tilbage fra 1931, hvor det daværende Slagteriernes Fællesindkøb (SFK) startede som grossist til fødevareindustrien. I 2006 fik virksomheden sin nuværende form som LogiCon Nordic. Virksomheden ligger i Kolding og beskæftiger i dag 35 medarbejdere.

 

 

Stilling

Key Account Manager, Østdanmark


Firma

LogiCon Nordic A/S 


Sted

Østdanmark


Hjemmeside

www.logicon-nordic.dk


Referencenummer

23-619


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN