Jobannonce_økonomichef1

Økonomichef med super god energi til Pro Montage A/S


Stærk virksomhed i vækst - blandt de bedste inden for sit område

 

Din karriereudvikling har her mulighed for at gå hånd i hånd med et selvstændigt ansvar for at samle trådene og sikre styr på økonomien i en professionel entreprenørvirksomhed.

 

Du får en nøglerolle i strategien og bliver sparringspartner til ejerkredsen. Vi søger en dynamisk og serviceminded profil til at samle rapportering, styre og udvikle på forretningsmæssige knudepunkter, med udgangspunkt fra kontor i det midtjyske.

 

Er du frisk og med godt humør, har du overblik, og er du en dygtig profil med erfaring inden for projektorienteret virksomhed? Kan du samtidig se dig selv som et helt naturligt og serviceminded omdrejningspunkt i et stærkt team?

 

Så er det måske dig, vi søger….

 

Vi forventer, at du:

 

 • Er klar til det fulde ansvar for økonomifunktionen
 • Har erfaring med ledelsesrapportering og gennemførelse af projektopgaver
 • Kan koordinere og styre omkring økonomi, herunder leverance af nøgletal, projektopfølgninger og fordeling af lønomkostninger
 • Kan samarbejde med bygherrer, ingeniører, arkitekter samt øvrige entreprenører på en professionel og konstruktiv facon
 • Har en seriøs baggrund til at udvikle en professionel økonomifunktion
 • Har et stærkt økonomisk overblik; herunder aspekterne i projektøkonomi
 • Er ansvarlig for valid økonomisk opfølgning og dyrker det gode købmandskab
 • Kan tage ansvar som daglig leder for administration, IT, HR og økonomi

 

Uddannelse:

 

 • Du har en relevant uddannelse, f.eks. som HD-R, cand.merc. eller lignende

 

Du skal:

 

 • Være omhyggelig, struktureret og et ordensmenneske
 • Have kendskab til at videreformidle tal og tanker
 • Have erfaring fra økonomifunktion, herunder regnskab og løn
 • Have lyst til at deltage i bestyrelsesmøder
 • Være selvkørende og ambitiøs med en forretningsorienteret indstilling

 

Derudover er du som person frisk, udadvendt, selvmotiverende og ansvarsbevidst. Du besidder et højt drive og er igangsætteren, der følger op på dine aktiviteter på en systematisk og omhyggelig facon.

 

Samarbejde, troværdighed og engagement er blandt dine personlige styrker. Du kan lide en travl hverdag i en spændende, foranderlig og vækstorienteret branche, hvor du har selvstændig indflydelse på resultaterne.

 

Du kan se dig selv i vores værdier: troværdige, loyale, respekt, kvalitet.

 

Vi tilbyder alle vores medarbejdere:

 

 • Udviklingsmuligheder, udfordrende arbejdsopgaver, ansvar og kompetence i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed med rig mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar
 • En god og rummelig arbejdsplads med en uformel tone kollegaer imellem i et positivt miljø, hvor vi hjælper hinanden - også når der er travlt
 • Kurser, efteruddannelse og medarbejderudvikling

 

Her mødes vi ikke kun over budgetter, forretningsplaner og andre faglige aktiviteter. Vi mener, at det er lige så vigtigt at have god kontakt til kollegerne på det sociale plan.

 

Men vi stiller også krav - Hvis vi fortsat skal udvikle os og samtidig fastholde vores position på markedet, kræver det de bedste medarbejdere, som kontinuerligt arbejder loyalt og ansvarsfuldt. 

 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

 

Vil du vide mere om stillingen og virksomheden, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden:

 

Pro Montage A/S er specialister i tag- og facadebeklædning, har knap 20 års erfaring og udfører facadebeklædning, facaderenovering, energirenovering, lukningsentrepriser og tagbeklædning. Pro Montage laver både standard- og specialløsninger, og med deres datterselskab Midtjysk Pladebearbejdning har de både den rette fleksibilitet og know how til at agere hurtigt og professionelt. Virksomheden udfører entrepriser inden for nybyggeri og renovering i hele landet og har hovedkontor i Sunds udenfor Herning. Der er i alt ansat ca. 40 medarbejdere.

 

Stilling

Økonomichef


Firma

Pro Montage A/S


Sted

Sunds v. Herning


Hjemmeside

www.pro-montage.dk


Referencenummer

20-351


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS