Jobannonce økonomichef4

Økonomichef søges til CB Auto Ribe


Har du styr på tallene og kan se hvor skoen trykker?

 

CB Auto Ribe søger en dygtig økonomichef, som kan styre økonomifunktionen og tage del i den daglige ledelse. Vi leder efter en person, som både er god rent regnskabs- og revisionsmæssigt, men som også er en god controller, der sætter en ære og pligt i at optimere på firmaets økonomi generelt.

 

Jobprofil

 

  • Ansvar for økonomifunktionen med bogholderi, likviditetsstyring, budgetter og rapportering
  • Controlling og sparring med de øvrige ledere og ejere
  • Overordnet ansvar for IT og udvikling af de administrative processer
  • Deltage i ledergruppen med stor indflydelse på virksomhedens udvikling
  • Medvirke i den strategiske forretningsudvikling
  • Sikre at direktion, bestyrelse og ejere er velinformerede om virksomhedens økonomi

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra et lignende job som økonomichef – gerne fra et andet bilhus, så du kender kulturen og har erfaring med økonomisk styring af et bilhus. Fagligt er du først og fremmest økonomichef, som ad hoc også kan daglig bogføring og afstemninger. Du er økonomiuddannet – HD, Bachelor, Cand. Merc. eller lignende. Desuden behersker du Officepakken og kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale med kunder og leverandører.

 

Som person arbejder du helhedsorienteret og interesserer dig for hele virksomheden og forretningen. Du tager gerne del i den daglige ledelse og er ikke bange for at tage action på tingene, så de bliver gjort.

 

Som leder er du åben og kommunikerende og holder af samarbejdet med dine kolleger. Du er udadvendt og engagerer dig i en aktiv dialog med andre mennesker og du er imødekommende og søger løsninger. Du arbejder struktureret og selvstændigt, tager ansvar og sætter en ære i at få noget fra hånden samtidig med, at du er grundig i dit arbejde.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter bonus, pension og sundhedsforsikring, bil, smartphone, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, tlf.: 40 84 01 33.

 

Send ansøgning med relevante bilag mærket 20-381 til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgningerne behandles løbende.


Om virksomheden

 

CB Auto Ribe har siden 1983 været autoriseret Fiat-forhandler – derudover har de gennem en årrække forhandlet Alfa Romeo, Renault og Dacia. CB Auto Ribe er løbende blevet udvidet, og er i dag et topmoderne italiensk / fransk bilhus, som beskæftiger ca. 30 medarbejdere. 

De er medlem af Autobranchen Danmark og har som det første automobilforhandlerfirma i Ribe bestået Autobranchen Danmarks kvalitetsstandard, svarende til en ISO-godkendelse.

Stilling

Økonomichef


Firma

CB Auto Ribe ApS


Sted

Ribe


Hjemmeside

www.cbauto.dk


Referencenummer

20-381


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS