Jobannonce ordrebehandler

Vores ordrebehandlere har brug for hjælp

Vi er heldige! Vores kunder elsker os, og mange af dem har været hos os i flere år. Men der kommer flere til, og da vi sætter en ære i at servicere dem alle godt, har vores team af ordrebehandlere brug for hjælp.

 

Er du typen, der trives med at hjælpe kunder, vedligeholde og opdatere ordrer, og som er god til åben og positiv dialog – også når der opstår afvigelser – så læser du lige videre her. Vi har nemlig brug for netop sådan én som dig.

 

Hvem er vi?


Vores team består i dag af to erfarne ordrebehandlere, som indimellem assisteres af nogle dygtige teknikere. Sammen hjælper vi de fleste kunder uanset emne eller ærinde – og det gør vi i al ubeskedenhed godt.

 

Vi ved, at vi har en stor stjerne hos vores kunder, der føler sig værdsat, set og hørt, når de har talt med vores team. Kunderne ved nemlig, at der bliver taget hånd om deres sag hos os.

 

En typisk dag på kontoret


Opgaverne hos vores ordrebehandlere er mange og varierede. Kort fortalt handler det om at følge kundernes ordrer fra start til slut. Fra eksisterende kunder, kan det være løbende ordrer, der ruller ind, mens der andre gange er kunder, som har brug for et tjek hos teknikerne, inden de placerer en ordre. Det er primært det første, vi skal bruge hjælp til.

 

Vi taster ordrerne ind og holder derfra øje med udviklingen, og om de aftalte leveringstider bliver overholdt. Opstår der forsinkelser eller afvigelser, er vi proaktive og kontakter først og fremmest kunden. Men det kan også blive nødvendigt at tage fat på vores tyske hovedkontor for at løse et problem. Her er sproget tysk eller engelsk.

 

Da vi ofte modtager flere hundreder ordrer om ugen, skal man kunne holde tungen lige i munden for at lykkes.

 

Hvad skal der til?


Vi arbejder primært i Microsoft Office, SAP og vores CRM. Det ville være en klar fordel, hvis du er rutineret bruger allerede. Har du samtidig en skarp hjerne, der både er ferm til hovedregning og behersker tysk og/eller engelsk i skrift og tale, og som ikke er bange for ingeniører og teknik, så er du mere end godt på vej.

 

Har du samtidigt et lyst og positivt sind og en munter telefonstemme, så skal du helt bestemt komme og arbejde sammen med os.

 

Velkommen hos NORD Gear


Hos NORD Gear får du først og fremmest nogle gode og kompetente kolleger, der vil gøre alt for at hjælpe dig i gang. Sammen er vi et hold, som også hjælper hinanden, hvor vi kan. Det kan vi, fordi vi er udadvendte, kontaktskabende og nysgerrige typer, der trives i en uformel og uhøjtidelig tone og et smil – også når det går over stok og sten.

 

Som international virksomhed kan vi tilbyde gode udviklingsmuligheder samt løn efter kvalifikationer og erfaring. Udover gode pensions- og forsikringsaftaler har du mulighed for at deltage i en madordning, og bliver også en del af vores kaffe- og frugtordninger, samt af vores rundstykker om fredagen og kage… en del kage!

 

Har du et par spørgsmål til jobbet eller om NORD Gear, så tag fat i Aksel Uglvig Jensen, Skelmose - enten på telefon 40 84 01 33 eller pr. mail: auj@skelmose.eu.

 

Ellers send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Aksel Uglvig Jensen her. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Om NORD Gear Danmark A/S


NORD Gear er en del af den tyske koncern NORD Drivesystems. NORD er markedsledende inden for fremstilling og salg af gearmotorer og frekvensomformere. Koncernen har været repræsenteret i Danmark siden 1989 med salg og rådgivning. Virksomheden ligger i Kliplev ved Aabenraa og beskæftiger i dag 17 medarbejdere. 

 

Stilling

Ordrebehandler


Firma

NORD Gear Danmark A/S 


Sted

Kliplev v. Aabenraa


Hjemmeside

www.nord.com


Referencenummer

21-515


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN