Jobannonce Production Manager Elektro-Isola

Production Manager til Elektro-Isola

Kan du gå forrest og brænder for at udvikle både mennesker og produktion?

 

Elektro-Isola søger en dedikeret og strategisk Production Manager med sans for god medarbejderledelse samt produktionsudvikling, -optimering og -styring. Som Production Manager bliver du ansvarlig for fræse- og drejeafdelingerne, der beskæftiger ca. 50 specialiserede medarbejdere.

 

Elektro-Isola er en af verdens førende produktionsvirksomheder inden for tekniske kompositmaterialer, og har gennem mere end 100 år leveret færdigbearbejdede komponenter af højeste kvalitet til en lang række industrier verden over. Som Production Manager med ansvar for bearbejdningsafdelingerne får du en central rolle, hvor din kerneopgave er at sikre stabil daglig drift i kombination med fremadrettet strategisk udvikling, og du har derfor fokus på såvel medarbejdere, kunder og virksomheden i dit daglige arbejde.

 

Dine opgaver og ansvarsområder

 

Som Production Manager er det blandt andet dit ansvar at:

 

  • Lede og fordele arbejdet i eget ansvarsområde med udgangspunkt i mål inden for arbejdsmiljø, kvalitet, leveringssikkerhed, effektivitet og trivsel samt virksomhedens strategi
  • Forandringsledelse via LEAN-værktøjer og tavlemøder
  • Afholdelse af samtaler med medarbejderne, der fremmer kompetencer og personlig udvikling, herunder trivsel/fraværssamtaler i forhold til gældende fraværspolitik
  • Sikre at der til enhver tid produceres/leveres ift. gældende lovgivning, specifikationer, kundekrav, kvalitetskrav og instruktioner
  • Udvikle, guide og coache produktionens lederteam
  • Deltage aktivt i projekter/møder og derigennem bidrage til at fremme udviklingen af processer generelt, uanset om de er knyttet til produktudvikling, investeringsansøgninger eller lignende
  • Samarbejde med den øvrige organisation om investeringer, vedligeholdelse og behovet for forbedringer i produktionen
  • Deltage aktivt i budgetfasen og sikre overholdelse af eget driftsbudget

 

Personlige egenskaber

 

Du er frem for alt proaktiv, og tør gå forrest og bidrage aktivt til den fortsatte udvikling af virksomheden. Vi ser gerne, at du har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling som produktionschef eller -leder samt erfaring med CNC-bearbejdning.

 

Du brænder for at lede og udvikle mennesker, og er stærk inden for transformations- og forandringsledelse, hvorfra du har dokumenteret erfaring med at lede og motivere teams. Derfor falder det dig også naturligt at gå forrest med et godt eksempel, sætte mål, definere ansvar og tydeliggøre retning og formål. 

 

Som person er du digitalt orienteret samt kommunikativ stærk, og du formår på såvel skrift som i tale at kommunikere hensigtsmæssigt med både kollegaer, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Du har en struktureret og pragmatisk tilgang til problemløsning, og har altid øje for medarbejdere, kunder og virksomheden som helhed.

 

Elektro-Isola tilbyder dig

 

En god lønpakke bestående af fast løn, en fordelagtig pensionsordning og sundhedsforsikring. Derudover får du et spændende og udviklende job i en velrenommeret virksomhed, der har en stærk holdånd og er i gang med en spændende vækstrejse.

 

Du kommer til en fantastisk virksomhed i forandring, hvor der er højt til loftet, store ambitioner og et højt humør.

 

Dit arbejdssted er i Vejle – tæt ved motorvejen og nemt at komme til.

 

Yderligere information og ansøgning

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig gerne på det helt rigtige match.

 

Om Elektro-Isola

 

Elektro-Isola A/S har siden 1921 udviklet, fremstillet og forædlet nogle af verdens bedste elektrotekniske og mekaniske kompositmaterialer, herunder materialer til en afgørende del af maskineriet i vindmøller, hospitalsscannere, luft- og rumfartsindustrien, partikelacceleratorer og andre højteknologiske funktioner i samfundet.

 

Elektro-Isola arbejder aktivt med de 17 verdensmål, og har som en af de første 50 virksomheder i Danmark tilsluttet sig The Science Based Target initiative, hvorved de har forpligtet sig til at reducere virksomhedens CO2-udledning med min. 50% frem mod 2030.

 

Virksomheden har domicil i Vejle, tæt ved motorvejen, og beskæftiger i dag ca. 150 medarbejdere.

 

 

Stilling

Production Manager


Firma

Elektro-Isola A/S


Sted

Vejle


Hjemmeside

www.elektro-isola.dk


Referencenummer

22-632


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN