Jobannonce produktionstekniker

Chem-Tec Plating A/S søger produktionstekniker

Har du en god teknisk forståelse og kan arbejde selvstændigt?

 

Har du erfaring med produktionsteknik og projektledelse? Så er du måske Chem-Tec Platings nye produktionstekniker.

 

For at sikre Chem-Tec Plating A/S’ fremtidige platform søger vi en erfaren produktionstekniker, som kan være med til at gennemføre virksomhedens strategi.

 

Der er tale om en nyoprettet stilling, som du kan være med til at præge. Du vil få reference til den adm. direktør og en bred berøringsflade såvel internt som eksternt i organisationen.

 

Jobprofil

 

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 

  • Projektledelse ved ombygning af produktionsanlæg, layoutændringer mm
  • Teknisk bistand i produktionen
  • Indkøb af produktionsudstyr
  • Udarbejdelse og gennemførelse af optimeringsprojekter
  • Opdatering af produktionsdata

 

Faglige kvalifikationer

 

Vi forestiller os, at du har min. 2 års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed indenfor metal- eller kemiindustrien.

Du har en god teknisk forståelse og en logisk indgangsvinkel til opgaverne. Det er at foretrække at du har en faglig uddannelse med efterfølgende videreuddannelse.

Da du kommer til at have en stor kontaktflade internt og til leverandører, er det afgørende, at du kan formulere dig teknisk, mundtligt og skriftligt på såvel dansk som engelsk og gerne tysk.

Du er en erfaren bruger af MS Office-pakken og fortrolig med ERP-systemer, gerne SAP Business One.

 

Personlige kvalifikationer

 

Du kan arbejde selvstændigt og forretningsorienteret og er kendetegnet ved en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne. Det forventes at du er detaljeorienteret og vedholdende i løsning af opgaverne også under tidspres.

Som person er du åben og ærlig og forstår at skabe engagement og fremdrift omkring dig så de opsatte mål opfyldes.

 

Chem-Tec Plating A/S tilbyder

 

Et spændende og udfordrende job i en velrenommeret virksomhed med et godt teamwork mellem alle ansatte. Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, der ofte er præget af travlhed og stiller store krav til dit engagement.

 

Løn og pension i henhold til kvalifikationer.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Chem-Tec Plating A/S har specialiseret sig indenfor funktionel overfladebehandling med metalbelægninger som guld, sølv, tin og nikkel til industrien. Metalbelægningerne omfatter egenskaber som kontaktering, lodbarhed, slid, friktion, hårdhed og korrosion. Derudover deltager Chem-Tec Plating ofte i udviklingsprocessen sammen med deres kunder.

 

Virksomheden blev grundlagt i 1986, er familieejet med en ansat direktør og en professionel bestyrelse, og har i dag 32 medarbejdere. Chem-Tec Plating A/S er beliggende i Uldum tæt ved den midtjyske motorvej og er med sin fleksibilitet og nicheproduktion i god vækst.

 

 

Stilling

Produktionstekniker


Firma

Chem-Tec Plating A/S


Sted

Uldum


Hjemmeside

www.chemtec.dk


Referencenummer

22-541


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN