Jobannonce produktionstekniker Trier

Produktionstekniker til tilbudsgivning og optimering

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til tilbudsgivning og procesoptimering af produktionen, samtidig med at du får teknisk indsigt i komponenter til mange forskellige industrier?

 

Trier Industries er en moderne produktionsvirksomhed med en højteknologisk maskinpark, der producerer komponenter til kunder fra bl.a. vind-, fødevare- og offshoreindustrien samt Forsvaret.

 

Du kommer til at beskæftige dig med tilbudsgivning inden for spåntagende bearbejdning. Her er præcisionsniveauet højt, og vores CNC-maskiner, robotter og dygtige medarbejdere producerer specialkomponenter i døgndrift.

 

Udvikle produktionen og imødekomme vækst

 

Som produktionstekniker refererer du til produktionschefen, og er i tæt samarbejde med ham. Dit fokus vil særligt være på forkalkulationer, tilbud og efterkalkulationer. Du får derfor en hverdag med:

 

  • Tilbudsgivning på indkommende forespørgsler, der imødekommer markedet og vores interne kompetencer, i tæt samarbejde med vores salgs- og indkøbsafdelinger
  • Indflydelse på forkalkulationer, tilbud, efterkalkulationer og kapacitetsforbedring i samarbejde med produktionschefen
  • Kapacitetsforbedringer
  • Du er med i et professionelt team af teknikere

 

Et fedt team med indflydelse

 

Du indgår i en virksomhed, hvor vi prioriterer at involvere vores medarbejdere. Derfor vil du opleve, at du bliver hørt, ligesom du også er med til at give dit team indflydelse på deres arbejdsprocesser. Sådan skaber vi det gode arbejdsmiljø, vi nyder at møde ind til hver dag.

Og udover et godt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden, hvor vi kan, nyder vi hinandens selskab til vores fælles frokost, fredagsrundstykker og de årlige arrangementer, personaleforeningen står i spidsen for.

 

Teknisk profil med flair for procesoptimering

 

  • Du har en relevant håndværksmæssig baggrund kombineret med en teknisk uddannelse, f.eks. som produktionsteknolog, CNC-tekniker eller industritekniker, samt min. 5 års praktisk erfaring
  • Du skal have erfaring med CNC-fræsning, CNC-drejning, kapacitetsforbedring og automatisering
  • Du kan læse tekniske tegninger og har forståelse for kompleksiteten heraf
  • Du har indgående kendskab til CNC-relaterede programmer og -arbejdsprocesser
  • Behersker engelsk på højt niveau

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om Trier Industries A/S

 

Trier Industries ligger i Viborg og er en moderne produktionsvirksomhed med et team af højtuddannede ingeniører og teknikere med mange års erfaring. Vores viden og ekspertise i maskindesign gør Trier Industries i stand til at lave optimale konstruktioner og design, der giver en effektiv og perfekt løsning, tilpasset kundens specifikke krav.

 

Trier Industries har gennem flere år haft finansiel og afsætningsmæssig succes. De seneste år er virksomheden vokset med 20-30 % årligt, og det forventes at fortsætte – bl.a. gennem en løbende opdatering af teknologi og nye investeringer i automatiseringer.

 

Læs mere på www.trierindustries.dk 

 

 

Stilling

Produktionstekniker


Firma

Trier Industries A/S


Sted

Viborg


Hjemmeside

www.trierindustries.dk


Referencenummer

22-600


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN