Jobannonce produktkonsulent

Produktkonsulent


Kender du dine kunder indgående, og holder du tæt kontakt med dem?

 

Kan du give dem faglig sparring, og er du en værdsat samarbejdspartner både fagligt og personligt?

Brænder du for salg, og har du interesse i at opbygge nye, blivende relationer? Ønsker du at bidrage til at gøre andre virksomheder grønne? Så er det måske dig, der er Bio-Circles nye produktkonsulent?

 

Stillingen

 

I stillingen får du salgsansvaret for Bio-Circles største kunder i Danmark og har med udgangspunkt i produktporteføljen til hovedopgave at afsøge markedet og skaffe nye kunder på Fyn samt udbygge relationer til eksisterende kunder med fokus på mersalg og herunder blandt andet:

 

  • Øge virksomhedens omsætning på kunder i Danmark
  • Opfylde resultat- og budgetmål
  • Værdibaseret og løsningsorienteret salg og rådgivning til nuværende og nye kunder
  • Afholdelse af effektive salgsbesøg med det rette mix af fokus på salg og teknisk rådgivning
  • Indhente konkurrentviden
  • Koordinere med dine kollegaer

 

Den ideelle kandidat

 

Du har flair for teknik eller en teknisk baggrund og erfaring med salg til key accounts og forhandlere, gerne inden for industriel overfladebehandling.

 

Der lægges vægt på, at du har evnen til selvstændigt at kunne planlægge dine salgsindsatser og opnå resultater. Du tænker i muligheder og løsninger, du er målrettet, vedholdende og energisk, og motiveres af udfordringer.

 

Som en naturlig del af dit arbejde anvender du CRM-systemer, ligesom du er superbruger af MS Office-pakken og har gode engelskkundskaber. Du vil komme til at arbejde med udgangspunkt fra hjemmekontor eller kontoret i Ringe. Hjemmekontoret kan med fordel ligge i Trekantområdet.

 

Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og en god kollega, der motiverer dine omgivelser med dit positive humør. Desuden er du nysgerrig og elsker at lære nyt samt dele din viden med andre.

 

Ansøgning og yderlige oplysninger

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Virksomheden


Bio-Circle Surface Technology, eller i daglig tale Bio-Circle, er et brand som over de sidste 30 år har stået for udvikling, produktion og distribution af innovative kemiske og bioteknologiske produkter til industrien: vandbaserede rengøringsmidler med lavt eller intet VOC-indhold, afrensningsmidler til anvendelse ved lav temperatur, produkter til beskyttelse af rustfrit stål, state-of-the-art delevaskere og et bredt udvalg af tilbehør.

 

Bio-Circle Surface Technology GmbH er et internationalt firma med hovedkvarter i Gütersloh, Nordrhein-Westfalen. Firmaet blev grundlagt som et garageprojekt af de nyuddannede ingeniører Ulrich og Manfred Berens i 1985. Afdelinger og produktionsenheder er siden da blevet etableret i både Europa og andre dele af Verden. Bio-Circle har siden 2014 haft en afdeling i Ringe på Fyn, og beskæftiger ca. 10 ansatte.

Stilling

Produktkonsulent


Firma

Bio-Circle Surface Technology ApS


Sted

Ringe


Hjemmeside

www.bio-circle.dk


Referencenummer

20-383


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS