Jobannonce projektchef

Projektchef søges til MUFFBYG i Esbjerg


Er du en konstruktiv problemløser med et godt overblik?

 

Har du erfaring med byggeprojekter og –entrepriser? Så er du måske MuffBygs nye projektchef, der får det overordnede ansvar for byggeri og planlægning, styring og koordinering af byggeprojekter i Jylland og på Fyn.

 

Der er tale om en spændende lederstilling, hvor du refererer til den adm. direktør og bliver medlem af ledergruppen.

 

Jobprofil

 

  • Ledelse og fordeling af opgaver på en motiverende måde, så du sammen med dine projektledere skaber et godt byggeteam og et godt miljø
  • Ledelse der sikrer at krav til kvalitet, miljø og sikkerhed bliver overholdt, heriblandt ved tilsyn, sikkerheds- og byggemøder
  • Udarbejdelse af og opfølgning på budgetter og tidsplaner samt styring af projektøkonomi
  • Projektledelse af egne opgaver
  • Deltagelse i kontraktforhandlinger og projekteringsarbejde
  • Indhentning af tilbud fra underleverandører

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som projektchef, bygge- eller entreprisechef fra byggebranchen. Måske har du en uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, gerne med en faglig baggrund som tømrer. Desuden behersker du Officepakken, KS-systemer og har flair for IT, samt kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du selvstændig, struktureret og grundig, samt har økonomisk sans og en konstruktiv tilgang til problemløsning. Du tager ansvar, er en synlig leder og har et godt overblik. Samtidig er du åben, udadvendt og imødekommende med gode kommunikationsevner.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon, pc og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

MuffByg A/S er en total-, hoved- og fagentreprenørvirksomhed, der udfører opgaver for hovedsagelig erhvervsvirksomheder i hele Danmark. Virksomheden ligger i Esbjerg og beskæftiger omkring 100 medarbejdere.

 

 

 Stilling

Projektchef


Firma

MuffByg A/S


Sted

Esbjerg


Hjemmeside

www.muffbyg.dk


Referencenummer

20-359


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS