Jobannonce projektkoordinator wastewater solution

Projektkoordinator til Ferrum Wastewater Solution


Tør du give dig i kast med store udfordringer? Og vil du med på en spændende vækstrejse med udviklingsmuligheder for dig personlig såvel som fagligt? Kan du være kundens mand og samtidigt sikre projektøkonomien?

 

Som en del af Ferrum Group A/S søger Ferrum Wastewater Solution endnu en dynamisk og fagligt kompetent projektkoordinator, der med sikker hånd kan transformere særligt offentligt udbudsmateriale til gennemarbejdede projektbeskrivelser, attraktive tilbud og ordrevindende præsentationsmateriale.

Du får ansvaret for projekterne fra de første ideer bliver diskuteret til overdragelsen af et nøglefærdigt projekt, og har således mange berøringsflader såvel eksternt hos kunder, leverandører og projektteams som intent.

 

Daglige opgaver

 

  • Være det daglige bindeled mellem kunde, rådgivere og Ferrums projekt- og produktionsteams
  • Udarbejdelse af tilbud, projektplan og budget
  • Sikre projektets fremdrift i overensstemmelse med projektplan og budget
  • Kontakt til og koordinering af underleverandører, herunder disponering af materialer
  • 3D-udviklings- og konstruktionsopgaver i Inventor samt løbende support i forbindelse med intern montage

 

Personprofil

 

Du er en dynamisk og faglig stærk projektkoordinator med erfaring fra spildevandsbranchen, der færdes hjemmevant såvel på kontorerne som på de enkelte projekter, og du deltager aktivt i den faglige dialog med såvel kundens faglige tekniske stab som med byggepladsens travle håndværkere.

Du er tillidsvækkende og relationsskabende i din fremtoning og kommunikation.

Du er proaktiv, energisk og særdeles resultatorienteret og tager løbende nye initiativer for at optimere processer og ressourceforbrug - selvfølgelig med dit blik for kvalitet og finish.

Du har en relevant faglig uddannelse og erfaring fra metalbranchen, måske suppleret med erfaring fra et spildevandscenter, og har efterfølgende taget en relevant videregående uddannelse som f.eks. produktionsteknolog og/eller en projektlederuddannelse.

 

Ferrum tilbyder

 

Spændende arbejdsopgaver, stor indflydelse på egen dagligdag og gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon mm.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bjarne Dahl, Skelmose, tlf. 21 44 50 07.

Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Bjarne Dahl her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende. 


Om virksomheden

 

Ferrum Wastewater Solution er seneste knopskydning i Ferrum Group, med en målrettet og fokuseret indsats på spildevandsområdet, hvor Ferrum Wastewater Solution tilbyder montage og installation af spildevandsteknisk udstyr og komplette anlæg.

Vi favner over de nødvendige faglige og tekniske kompetencer som skal til, for at sikre de danske spildevandskunder nøglefærdige løsninger som honorerer deres høje krav til kvalitet og dokumentation.


Stilling

Projektkoordinator


Firma

Ferrum A/S


Sted

Fredericia


Hjemmeside

www.ferrum-group.dk


Referencenummer

20-393


Kontakt

Bjarne Dahl

Partner og rådgiver

Tlf. +45 21 44 50 07

E-mail: bd@skelmose.eu


SØG STILLINGEN