Jobannonce projektleder BP Eltavler

Projektleder til BP Eltavler

Bred ansvarsprofil søges til vækstvirksomhed med speciale i eltavler

 

Behovet for eltavler stiger i takt med, at vi får stadig flere varmepumper og elbiler. Det mærker de hos BP Eltavler, hvor behovet for både serieproducerede og specialdesignede eltavler er stødt stigende – både til private boliger og virksomheder.

 

BP Eltavler vækster og forventer at skulle vokse yderligere i fremtiden. Derfor søger de nu en projektleder til TABULA-tavler. Der er tale om en nyoprettet stilling.

 

Der er mange perspektiver for den nye projektleder i en meget bred ansvarsprofil, hvor man får gode muligheder for at udvikle sig sammen med at virksomheden udvikler sig.

 

Du får reference til ejeren/direktøren og er løbende i tæt dialog med den ansvarlige for gruppetavler samt medarbejderne i afdelingen. 

 

Jobprofil

 

I første omgang skal du primært koncentrere dig om at overtage konstruktionen og udviklingen af TABULA-tavler fra ejeren/direktøren, som naturligvis vil være din tætte sparringspartner til du selv er klar til at ”tage bolden”.

 

Opgaverne vil bl.a. være:

  • Kundekontakt
  • Udarbejde tilbud og priser efter kundehenvendelse
  • Fastlægge leveringsterminer
  • Sikre kapacitet
  • Sikre komponenter / disponering af varer
  • Sikre at deadlines overholdes

 

Desuden skal du, i samarbejde med ejeren, medvirke til udvikling af TABULA-produktområdet, samt deltage på større kundemøder.

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som projektleder og har erfaring med konstruktion af eltavler. Det er et krav, at du er vant til at bruge PC-Schematic og har erfaring med DACS-beregningsprogram til brug for TABULA-tavler.

 

Du har en uddannelse som elektriker, installatør eller lignende, kan uden problemer kommunikere på dansk i skrift og tale, og har gode IT-kundskaber, især i Excel og Office-pakken.

 

Som person trives du med at løse mange forskellige opgavetyper, har et positivt livssyn og ser muligheder frem for begrænsninger.

 

Virksomheden tilbyder

 

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden


BP Eltavler designer og samler eltavler til alt lige fra boliger til større virksomheder. Vi har både serieproduktion til byggeindustrien og masser af specialopgaver, hvor vi designer løsninger til kundernes behov.

 

Vores kunder er bl.a. større grossistvirksomheder, som vi leverer løsninger til. Derudover specialfremstiller vi mange forskellige gruppetavler og større TABULA-eltavler.

 

Virksomheden ligger i Juelsminde og beskæftiger 15 medarbejdere.

 

 

Stilling

Projektleder


Firma

BP Eltavler ApS


Sted

Juelsminde


Hjemmeside

www.bp-eltavler.dk


Referencenummer

23-672


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN