Jobannonce R&D Engineer hydraulik

R&D Engineer med flair for hydraulik og styring

Kunne du tænke dig at være en del af udviklingen af komplekse maskiner i en spændende virksomhed med produktion, udvikling og montage under samme tag?

 

Vi søger lige nu efter vores nye kollega, som kan styrke udviklingsafdelingen, med specialiseret viden om hydraulik og styring. I rollen som R&D Engineer vil du blive en nøglespiller i udviklingen af fremtidens lifte og vedligehold af det eksisterende produktprogram og vil få gode mulighed for at følge produkterne fra start til mål.

 

Du vil referere til R&D Manageren, og blive en del af et team med 7 kompetente kollegaer, som alle er stærke profiler indenfor udvikling af maskinkonstruktioner. Du vil her få ansvaret for udviklingsopgaver indenfor el- og hydraulikstyring. Sammen sikrer I, at kvalitet, performance og sikkerhed går op i en højere enhed. Vi står lige nu overfor et større skifte til mere digitale løsninger, som f.eks. Danfoss Plus+1 systemer, så der er rig mulighed for at sætte sit præg.

 

I et tæt samarbejde med leverandører og teamet, får du en central rolle i udviklingsforløbet hele vejen fra idé til slutprodukt. Og med hjælp fra vores to dygtige teknikere i afdelingens prototypeværksted, kan dine ideer hurtigt testes af og finde vej til vores kunder i hele verden.

 

Du er sikret en dynamisk hverdag, da afdelingen parallelt med udviklingsprojekterne også supporterer den løbende produktion. Du vil få en bred berøringsflade med hele organisationen og mulighed for sparring på kryds og tværs.

 

Dine primære arbejdsopgaver

 

  • Produktudvikling - med fokus på hydraulik / styring
  • Udarbejdelse af hydraulik-/el- og styringsdiagrammer
  • Komponentudvælgelse, samt udarbejdelse af indkøbsspecifikationer
  • Sikre overensstemmelse med lovgivning i forbindelse med certificering af lifte
  • Identificere og implementere nye teknologier indenfor dit ansvarsområde
  • Supportere organisationen med teknisk viden

 

Din faglige baggrund

 

  • Du er uddannet maskiningeniør eller lignende
  • Du har 5-10 års erfaring indenfor udvikling af hydrauliske systemer
  • Du har gerne erfaring med controllerstyring, f.eks. Danfoss Plus+1 eller tilsvarende
  • Du kan kommunikere ubesværet på engelsk i skrift og tale

 

Dine muligheder

 

Du vil blive en del af OMME LIFT med ca. 100 kollegaer fordelt på kontor og produktion. Du bliver en del af en kompetent udviklingsafdeling, og får optimale muligheder for sparring og personlig udvikling.

OMME LIFT er en stolt virksomhed, kendt for at producere lifte af høj kvalitet, med en klar strategi om at levere innovative løsninger til vores kunder. 

 

Balance mellem arbejde og privatliv

 

Vi vægter balancen mellem arbejde og privatlivet. Vi er arbejdsomme, og trives med et højt tempo, men der skal også være plads til at lade op.

Lønnen forhandler vi individuelt efter kvalifikationer og jobbets krav.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt. 

 

Om virksomheden

 

Omme Lift A/S blev grundlagt i 1906 og har produceret lifte siden 1980. Omme Lift hører til blandt de internationalt førende virksomheder inden for produktion af personlifte, og eksport udgør mere end 80%. I dag produceres og sælges en bred vifte af personlifte i høj kvalitet inden for trailer- og larvefodslifte i arbejdshøjder op til 42 meter. Virksomheden råder over et moderne produktionsareal på mere end 18.000 kvadratmeter og beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

 

 

Stilling

R&D Engineer - hydraulik


Firma

OMME LIFT A/S 


Sted

Sdr. Omme


Hjemmeside

www.ommelift.dk


Referencenummer

22-576


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN