Jobannonce receptionist

Selvstændig receptionist med overblik og situationsfornemmelse

Er du den smilende og udadvendte ”blæksprutte”, der kan tage ansvaret for receptionen i en større virksomhed, og som med gode kommunikationsevner og et glimt i øjet kan sige til såvel som fra? Og tager du ansvar for dine opgaver og sætter en ære i at følge dem helt til dørs? Så er du måske Caljan’s nye receptionist…

 

Caljan er verdens førende producent af teleskoptransportører med mere end 650 medarbejdere lokaliseret i Danmark, Europa og USA. Caljan er en anerkendt, velkonsolideret og international vækstvirksomhed kendetegnet ved engagerede medarbejdere, som lægger vægt på professionalisme, pålidelighed, kvalitet og omkostningsbevidsthed. Caljan ejes i dag af svenske Latour, der med udgangspunkt i en langsigtet, decentral strategi har skabt et godt fundament for en fortsat stabil vækst og udvikling med frihed under ansvar.

 

Vi har hovedsæde i Hasselager, hvor vi er ca. 110 medarbejdere, som har brug for din assistance. Vores hverdag er præget af en uformel omgangstone, hvor der med vægt på stor professionalisme altid er plads til et godt grin. Vi er en produktionsvirksomhed og har en størrelse, som gør, at vi kender hinanden godt - såvel i Danmark som i resten af verden.

 

Dine opgaver og ansvarsområder som receptionist


Som daglig ansvarlig for receptionen på koncernens hovedkontor i Hasselager får du en bred kontaktflade til hele virksomheden. Du er med til at give et venligt og professionelt indtryk, når vores samarbejdspartnere eller kolleger ringer eller besøger os.

 

Du trives med en hverdag, hvor opgaverne og kontakten med kolleger og samarbejdspartnere varierer. Der vil til tider være en del ”trafik” i receptionen, men en stor del af tiden har du ”alenetid” og arbejdsro til dine mere administrative opgaver. Din base er receptionen, men du vil også komme rundt i huset for at løse mere praktiske opgaver.

 

Hvem er du?

 

 • Du har solid erfaring med jobbet som receptionist – måske endda fra en virksomhed, der minder om vores, hvor vi har højt til loftet, let til smil og stort fokus på kvalitet og god service
 • Du er stolt over at drive din ”egen butik” og trives med at være den eneste, der har receptionen
 • Du er loyal, ansvarsbevidst og sætter en ære i at lære kulturen i huset at kende
 • Du er formentligt vant til at stå for det meste - lige fra modtagelse af telefonopkald og gæster, klargøring af mødelokaler til frokostbestilling mv. Erfaring med rejsebestilling er en fordel
 • Du har et godt overblik, hviler i dig selv, og kan sige fra på respektfuld vis og med et glimt i øjet, så andre stadigvæk føler sig godt behandlet
 • Du er serviceminded. Du spotter behovet næsten inden det opstår og trives med lige at gøre ”det dér ekstra”, som bevirker, at hverdagen glider nemmere for kolleger og gæster
 • Endelig er du god til IT (inkl. Excel), har kørekort og er velformuleret på dansk og engelsk

 

Vi tilbyder:

 

 • Et fuldtidsjob i en fastansættelse med opstart snarest muligt
 • Et arbejde, hvor du kommer til at gøre en forskel for hele huset
 • Et internationalt miljø med samarbejdspartnere og kunder over hele verden
 • Et miljø med dygtige kolleger og en uformel omgangstone

 

Mødetiderne er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.00 (hver anden fredag møder du dog ind kl. 7.00, da du henter fælles morgenbrød på vej til arbejde).

 

Stillingen refererer til Group Human Resource Manager, Rigmor Bartels.

 

Har vi fanget din opmærksomhed?

 

Stillingen besættes i samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Skelmose. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Lambæk Nielsen på tlf. 2679 1875 eller pln@skelmose.eu. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Peter Lambæk Nielsen her.

 

Ansøgningsfrist/tiltrædelse


Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Mere om Caljan

 

From manufacturer to consumer, and back. Almost every parcel and package despatched today has encountered Caljan at some point in the handling process. Our Telescopic Conveyors may have made the loading/unloading process safer, easier, and more efficient. Our Automated Solutions may have applied a carrier-specific label, inserted consumer documentation and routed the package rapidly and cost-effectively.
Our purpose is to improve the logistics process, so our customers are able to deliver the right items to the right place — at the right time. For more than half a century, we have helped parcel carriers, retailers, and manufacturers around the world handle loose-loaded cargo efficiently. We continuously evolve our product offering and develop our processes to anticipate future challenges. Multiple manufacturing facilities, on both sides of the Atlantic, and a comprehensive sales and aftermarket network provide on-going support.  
Caljan is a global company owned by Investment AB Latour.

For details, please visit www.caljan.com.

 

Stilling

Receptionst


Firma

Caljan A/S


Sted

Hasselager


Hjemmeside

www.caljan.com


Referencenummer

22-578


Kontakt

Peter Lambæk Nielsen

Partner og rådgiver

Tlf. +45 26 79 18 75

E-mail: pln@skelmose.eu


SØG STILLINGEN