Jobannonce sælger

Sælger af velfærdsteknologi


Har du gåpåmod og kendskab til offentlige virksomheder?

 

Har du erfaring med salg inden for helseområdet eller it-branchen? Så er du måske Medema’s nye sælger af velfærdsteknologi.

 

Der søges en selvstændig person, som er glad for at rejse rundt i Danmark og evt. længere ud. En som finder de rette kontakter og beslutningstagere, og som ser nye muligheder. En person, som fra dag ét kender branchen, og som har ideer til hvordan Medema kan udvikle deres salg i Danmark.

 

Det forventes at du arbejder ud fra hjemmekontor.

 

Jobprofil

 

  • Sælge produktsegmentet velfærdteknologi i Danmark
  • Finde de rette salgskanaler
  • Udvikle området
  • Tæt samarbejde med produktchefen
  • Skabe kontakter til mulige kunder
  • Fremvisning af produkter
  • Rejseaktivitet i Danmark må påregnes

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som sælger inden for helseområdet eller it-branchen. Du har kendskab til offentlige og statslige virksomheder. Måske er du merkonom, sygeplejerske eller har en anden sundhedsfaglig baggrund. Du behersker Officepakken, har flair for it og et godt kendskab til Axapta eller et lignende system. Desuden kan du kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du selvstændig, har gåpåmod og er resultatorienteret. Du arbejder struktureret og er god til at se nye muligheder. Samtidig er du en teamplayer, som er åben og lyttende og glad for mennesker. Og du trives med at opbygge relationer til nye og eksisterende kunder.

 

Virksomheden tilbyder

 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter bonus og pension, og arbejdsværktøjerne omfatter bil, smartphone, PC og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Medema er en norsk, familieejet virksomhed, som sælger hjælpemidler og velfærdsteknologi, med hovedkontor i Norge, samt selskaber i Sverige og Danmark. I Danmark er der en afdeling i Herning med produktion, udvikling, salg og service, samt en afdeling i Køge med salg og service.

 

 


Stilling

Sælger


Firma

Medema Norge AS


Arbejdssted

Hele Danmark

Ud fra hjemmekontor


Hjemmeside

www.medema.no


Referencenummer

19-241


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS