Jobannonce sælger

Sælger af velfærdsteknologi


Medema søger dig som er systematisk, har gåpåmod og kendskab til offentlige virksomheder

 

Du sætter, som vi, mennesket i centrum og vil gerne være med til at skabe gode muligheder for en lettere og bedre hverdag for de mennesker, som kan have glæde af Medemas produkter.

 

Du er initiativrig, dynamisk og brænder for salg, og har gerne erfaring med salg til virksomheder inden for helseområdet eller teknologi-branchen.

 

Der søges en selvstændig person, som er glad for at rejse rundt i Danmark – én som finder de rette kontakter og beslutningstagere, og som ser nye muligheder; en person, som har ideer til hvordan Medema kan videreudvikle deres salg i Danmark. Kendskab til branchen vil være en fordel.

 

Det forventes at du arbejder ud fra hjemmekontor.

 

Jobprofil

 

  • Sælge velfærdteknologi i Danmark
  • Finde de rette salgskanaler
  • Udvikle velfærdsteknologiområdet
  • Tæt samarbejde med produktchefen
  • Skabe kontakter til mulige kunder
  • Fremvisning af produkter
  • Rejseaktivitet i Danmark må påregnes

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som sælger inden for helseområdet eller teknologi-branchen. Du har kendskab til offentlige og statslige virksomheder. Du behersker Officepakken, har flair for it og et godt kendskab til Axapta eller et lignende system. Desuden kan du kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du selvstændig, har gåpåmod og er resultatorienteret. Du arbejder struktureret og er god til at se nye muligheder. Samtidig er du en teamplayer, som er åben og lyttende og glad for mennesker. Og du trives med at opbygge relationer til nye og eksisterende kunder.

 

Virksomheden tilbyder

 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles afhængig af erfaring og kvalifikationer. Personalegoderne omfatter bonus og pension, og arbejdsværktøjerne omfatter bil, smartphone, PC og internetopkobling.

 

Ansøgning / yderligere oplysninger

 

Hvis du kan se dig selv som Medema’s nye sælger af velfærdsteknologi eller gerne vil vide mere om stillingen kan du kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

Medema er en norsk virksomhed, som sælger hjælpemidler og velfærdsteknologi, med hovedkontor i Norge, samt selskaber i Sverige og Danmark. I Danmark er der en afdeling i Herning med produktion, udvikling, salg og service, samt en afdeling i Køge med salg og service.

 

 

Stilling

Sælger


Firma

Medema Norge AS


Arbejdssted

Hele Danmark

Ud fra hjemmekontor


Hjemmeside

www.medema.no


Referencenummer

19-241


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS