Jobannonce sælger

Sælger af kørestole i Sydjylland

Har du gåpåmod og kender rehabiliteringsbranchen?

 

Har du erfaring med salg af hjælpemidler? Så er du måske TA Service’s nye sælger i Jylland syd for Horsens/Skjern.

 

Produkterne sælges gennem offentlige udbud, og det forventes at du kan bidrage i processen med udbudsarbejdet, arbejde med terapeuter og forstå og agere på de udfordringer disse møder i arbejdet med brugeren. Du vil få en aktiv rolle i produkttilpasningen, enkelte serviceopgaver og ikke mindst i det væsentlige arbejde med at opbygge og vedligeholde relationer til nøglepersoner i det offentlige system.

 

Der søges en selvstændig person, som er glad for at rejse rundt i Danmark. En som finder de rette kontakter og beslutningstagere, og som ser nye muligheder. En person, som fra dag ét kender branchen, og som har ideer til hvordan TA Service kan udvikle deres salg.

 

Jobprofil

 

  • Sælge kørestole til brugere af disse
  • Finde de rette salgskanaler
  • Udvikle området
  • Tæt samarbejde med kollegaerne
  • Skabe kontakter til mulige kunder
  • Fremvisning af produkter
  • Rejseaktivitet i Danmark må påregnes

 

Personprofil

 

Du har erfaring fra en lignende stilling som sælger af hjælpemidler fra rehabiliteringsbranchen og har en vis teknisk indsigt, så du kan klare almindeligt forekommende reparationer og service. Måske er du ergoterapeut, fysioterapeut eller har en anden sundhedsfaglig baggrund, og måske er du uddannet merkonom, HD eller lignende. Du bor formentlig i Syd- eller Midtjylland. Det forventes at du har et godt kendskab til Office-pakken samt har arbejdet med økonomisystemer tidligere – såsom Navision. Desuden kan du kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Som person er du selvstændig og har gåpåmod og et højt aktivitetsniveau. Du arbejder struktureret og er god til at se nye muligheder. Samtidig er du en teamplayer, som er åben og lyttende og glad for mennesker.

 

Virksomheden tilbyder

 

Du bliver en del af et velfungerende team med kolleger i hele landet, samt et stærkt netværk af konsulenter i Skandinavien. Der er gode udviklingsmuligheder, din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter bonus, pension og sundhedsforsikring, gulpladebil, mobiltelefon, notebook og internetopkobling.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om virksomheden

 

TA Service sælger kørestole og andre hjælpemidler til bevægelseshæmmede mennesker. Virksomheden leverer kørestole i henhold til alle gældende standarder og producerer eller samler produkterne på egne lokationer. TA Service arbejder direkte med brugere, terapeuter og hjælpemiddelcentraler, for at levere den bedst mulige løsning til brugeren, med fokus på den enkeltes behov og udfordringer. Virksomheden beskæftiger i alt ca. 20 medarbejdere og har til huse i Tappernøje, hvor produkterne samles og produceres, samt en søsterlokation i Ry, hvor der både er kundeservice, lager, værksted og økonomi.

 

 

 

 

Stilling

Sælger


Firma

TA. Service A/S


Sted

Tappernøje / Ry


Hjemmeside

www.ta-service.dk


Referencenummer

21-508


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN